Type to search

ΑΕΚ Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

ΑΕΚ: Με Μάνταλο αλλά χωρίς Μοχαμαντί στο Ηράκλειο

Share

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοίνωσε την 22μελή αποστολή της ΑΕΚ που θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο για τον αγώνα με τον ΟΦΗ (18:15, 19/9), με τον Πέτρο Μάνταλο (παρά τον τραυματισμό του στην ποδοκνημική) να συμπεριλαμβάνεται κανονικά ενώ εκτός έμειναν ο νεοφερμένος Μιλάντ Μοχαμαντί και ο τραυματίας Κώστας Γαλανόπουλος.
Ο αρχηγός της Ένωσης προπονήθηκε σήμερα κανονικά στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα και έτσι τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για την αυριανή αναμέτρηση, με τα ισχύοντα δεδομένα να δείχνουν πως δεν θα ξεκινήσει βασικός. Ο Μιλόγεβιτς και πριν τον τραυματισμό του αρχηγού σκεφτόταν την τετράδα Γκαρσία, Σιμάνσκι, Τσούμπερ, Άμραμπατ μπροστά από τον Λε Ταλέκ και πίσω από τον Αραούχο σε 4-1-4-1.

Ο Γαλανόπουλος στην σημερινή προπόνηση ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης έμεινε εκτός για να αποθεραπευτεί πλήρως ενώ ο Μοχαμαντί δεν είναι ακόμη έτοιμος καθώς χθες ξεκίνησε τις ατομικές προπονήσεις και από την επόμενη εβδομάδα θα ενσωματωθεί κανονικά στην ομάδα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Θεοχάρης, Μπακάκης, Σβάρνας, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

?Η αποστολή της ΑΕΚ για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ ?⚫️#ofiaek #aekfc #aekfcseason2021_22 #aekfc_new_era #slgr #slgrinterwetten pic.twitter.com/h2crgGRUPL

Επιμέλεια: Νώντας Τσαρτσάλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *