Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πελέ: “Φίλοι μου αναρρώνω πολύ καλά, σας ευχαριστώ για την αγάπη σας”

Share

Ο θρύλος της Βραζιλίας, Πελέ, ενημέρωσε τον κόσμο μέσα από το Instagram πως «αναρρώνει πολύ καλά» μετά από σύντομη επανεισδοχή στην εντατική μετά από μια πρόσφατη επέμβαση για να αφαιρέσει έναν όγκο από το παχύ έντερο.

Μετά την επέμβαση και μόλις βγήκε από την εντατική ο Πελέ θέλησε να μοιραστεί την στιγμή με τον κόσμο λέγοντας: “Φίλοι μου, εξακολουθώ να αναρρώνω πολύ καλά. Σήμερα δέχθηκα επισκέψεις από μέλη της οικογένειας και συνεχίζω να χαμογελάω κάθε μέρα. Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη που λαμβάνω από εσάς.

Ο Πελέ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο από τις 31 Αυγούστου μετά τον εντοπισμό του όγκου σε συνήθεις εξετάσεις. Μέσα ενημέρωσης στη Βραζιλία ανέφεραν ότι επανήλθε στην εντατική ως προληπτικό μέτρο λόγω της ηλικίας του. Το νοσοκομείο εξέδωσε αργότερα μια δήλωση που το επιβεβαίωσε και πρόσθεσε: «Μετά τη σταθεροποίηση, ο ασθενής μεταφέρθηκε σε ημιεντατική θεραπεία. Αυτή τη στιγμή είναι σταθερός από καρδιαγγειακής και αναπνευστικής πλευράς».

Ωστόσο από την Τρίτη και έπειτα το νοσοκομείο δεν είχε δώσει ενημέρωση για την κατάσταση του θρύλου του ποδοσφαίρου με αποτέλεσμα να ακουστούν διάφορες άσχημες φήμες.

Η κόρη του Πελέ θέλοντας να επιβεβαιώσει πως ο πατέρας της είναι καλά και αναρρώνει στο νοσοκομείο Albert Einstein του Σάο Πάολο, ανέβασε μία φωτογραφία με τον πατέρα της στο νοσκοκομείο γράφοντας: Αναρρώνει καλά και εντός φυσιολογικών ορίων. Υπόσχεση! Το φυσιολογικό σενάριο ανάρρωσης για έναν άντρα στην ηλικία του μετά από μια επέμβαση όπως αυτή είναι μερικές φορές δύο βήματα μπροστά και ένα βήμα πίσω. Χθες ήταν κουρασμένος και έκανε ένα μικρό βήμα πίσω. Σήμερα πήρε δύο μπροστά!”

Η υγεία του Πελέ ανησυχεί αρκετά τα τελευταία χρόνια. Έκανε εγχείρηση προστάτη το 2015 αφού εισήχθη στο νοσοκομείο για δεύτερη φορά μέσα σε έξι μήνες και εισήχθη ξανά για ουρολοίμωξη το 2019. Οι δημόσιες εμφανίσεις του είχαν περιοριστεί πριν από την πανδημία του Covid-19 και έκτοτε έχει κάνει ελάχιστες εξόδους έξω από το σπίτι του κοντά στο Σάντος. Ας ευχηθούμε ο Βραζιλιάνος θρύλος να καταφέρει να βγει αλώβητος από όλη αυτήν την περιπέτεια.

https://www.instagram.com/p/CT8Mf_SgW2A/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CT73Nm7BiiK/?utm_source=ig_web_copy_link

Επιμέλεια: Νώντας Τσαρτσάλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *