Type to search

Champions League Ίντερ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ρομέλου Λουκάκου

Ο Λουκάκου… απάντησε ιδανικά στον CEO της Ίντερ με νικητήριο γκολ!

Share

Παρά τα επικριτικά σχόλια του Διευθύνοντα Συμβούλου της Ίντερ, Τζουζέπε Μαρότα, για τη φυσική του κατάσταση, ο Ρομέλου Λουκάκου φάνηκε όχι μόνο ανεπηρέαστος αλλά και με επιπλέον κίνητρο. Ήρθε από τον πάγκο και έδωσε ισχνό προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του.

Η Ίντερ επικράτησε με 1-0 της Πόρτο στο «Τζουζέπε Μεάτσα» και έκανε το πρώτο βήμα για τα προημιτελικά του Champions League, με «χρυσή» αλλαγή τον Λουκάκου. Ο Βέλγος επιθετικός πέρασε στο ματς στο 58ο λεπτό και βρήκε το γκολ της νίκης των «νερατζούρι» στο 86’, απαντώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη κριτική του CEO της ομάδας για τα… παραπανίσια κιλά του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μαρότα σχολίασε σε ιταλικά μέσα για την απουσία του Λουκάκου από την βασική ενδεκάδα. «Γιατί ο Λουκάκου βρίσκεται στον πάγκο; Γιατί έχει 103 κιλά για να κουβαλήσει στους ώμους του. Δεν είναι ακόμα 100% σε φόρμα, περιμένουμε από εκείνον να κάνει ένα καλύτερο δεύτερο μισό της σεζόν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αποκρίθηκε σε αυτά τα σχόλια, ερχόμενος από τον πάγκο, και σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Στο 86ο λεπτό, ο Νικολό Μπαρέλα τον βρήκε αμαρκάριστο στη καρδιά της περιοχής της Πόρτο, πήρε την κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά στα δίχτυα.

Γενικότερα βέβαια, η προσθήκη του στο ματς έδωσε στην Ίντερ ένα σημείο αναφοράς στην επίθεση και δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην άμυνα των «δράκων» . Έφτιαξε δύο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ για τους συμπαίκτες του, ενώ δεν ήταν εύστοχος στην άλλη του προσπάθεια στο 88’, με τον Ντιόγκο Κόστα να κάνει εξαιρετική επέμβαση.

Έτσι, σκόραρε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι και οδήγησε την Ίντερ στην τρίτη σερί εντός έδρας νίκη της στο Champions League για πρώτη φορά μετά και το 2009-10, σεζόν όπου η ομάδα του Μιλάνου κατέκτησε το τρόπαιο. Παράλληλα, σημείωσε το δεύτερο του γκολ στη φετινή διοργάνωση, σε μόλις 37 αγωνιστικά λεπτά.

Μετά το παιχνίδι φυσικά ερωτήθηκε για το σχόλιο του Μαρότα και ο ίδιος απάντησε χαμογελώντας : «Κοίτα με στην κορυφή της επίθεσης… Είμαι σε τρομερή φόρμα θεέ μου».

Χρήστος Σκούρας

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *