Type to search

B EΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ β εθνικη μπασκετ Β Εθνική Μπάσκετ Β ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ Μπάσκετ Πανιώνιος Πεύκη

Α.Ο. ΠΕΥΚΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ: ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ Η ΠΕΥΚΗ.

Share

Στο κλειστό γυμναστήριο της Πεύκης ο Πανιώνιος πήρε μια άνετη νίκη με 69-81. Κατέχει το “απόλυτο”, αφού σημείωσε 13 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα.

Στην πρώτη περίοδο τα πράγματα δεν έδειχναν ότι θα έχουν μια φαινομενικά εύκολη κατάληξη. Η Πεύκη δέχθηκε γρήγορα 3 καλάθια στο ξεκίνημα του αγώνα με τον προπονητή κ. Παύλου να καλεί αμέσως την ομάδα σε ταιμ άουτ. Αυτό τη βοήθησε να ανασυγκροτηθεί κι από εκείνο το σημείο να βρίσκεται σε απόσταση ενός πόντου από τον Πανιώνιο. Με το εύστοχο λέι απ του Ψαρόπουλου πέρασε για πρώτη φορά μάλιστα μπροστά (11-10), με τον Αντωνάκη να απαντάει άμεσα για τον Πανιώνιο από τα 6,75.

Το δεύτερο δεκάλεπτο βρήκε την ομάδα της Πεύκης να κυνηγάει τον Πανιώνιο στο σκορ και να βρίσκεται πίσω σε απόσταση μιας κατοχής. Η νέα προσθήκη του Πανιωνίου που “ακούει” στο όνομα Καραΐσκος έκανε δύο εντυπωσιακά κοψίματα στον Σκόνδρα σταματώντας τις επιθέσεις του. Η μέχρι εκείνη την στιγμή μαχητική Πεύκη δε μπόρεσε να περιορίσει τον Σαχπατζίδη και τον Βεργίνη του Πανιωνίου που έκαναν πάρτυ στην άμυνα της και έβαλαν την ομάδα μπροστά με διάφορα 10 πόντων στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (30-40).

Η επιβολή του Πανιωνίου στο δεύτερο ημίχρονο.

Παρά την προσπάθεια της Πεύκης να προσπαθήσει να πλησιάσει τον Πανιώνιο στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου με τα σημαντικά καλάθια του Ψαρόπουλου και του γκαρντ της ομάδας Τσιόρτα, η παρέα του κ. Ταυρόπουλου μπόρεσε να ξεφύγει στο σκοράρισμα. Με το επιθετικό κρεσέντο του σταρ της ομάδας Δημήτρη Βεργίνη και του Γιάννη Σαχπατζίδη η διαφορά έφτασε στους 22 πόντους στο τέλος του δεκαλέπτου (49-71).

Η τελευταία περίοδος του αγώνα είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο προπονητής του Πανιωνίου κ. Ταυρόπουλος ξεκούρασε τους σκόρερ του και έδωσε λεπτά συμμετοχής σε παίκτες από τον πάγκο όπως τον Λάζαρη και τον Χάλαρη. Από την άλλη πλευρά, στην Πευκη οι συνδυασμοί του κ. Παύλου δεν λειτούργησαν όπως θα ήθελε. Κατάφερε απλώς στο τέλος να μειώσει τη διαφορά στους 11 πόντους και να γραφτεί το τελικό σκορ 69-81.

Έτσι λοιπόν, κυανέρυθροι μπόρεσαν να φτάσουν σε μία ακόμα νίκη, συνέχισαν το αήττητο από το ξεκίνημα της σεζόν και παρεμένουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Πεύκη-Πανιώνιος 69-81

Διαιτητές: Κωνσταντινόπουλος, Τζίμης, Χατζημάρκος

Δεκάλεπτα: 16-17, 30-40, 49-71, 69-81

Πεύκη (Παύλος, Γεωργακίου, Αλεξιάδης): Τσιότρας 17(1), Βούρτσης 2, Τσακίρης 2, Μακρυγιάννης 9(3), Φιλιππόπουλος 4, Ψαρόπουλος Ανδ. 16(3), Λέζος 7, Σκόνδρας 2, Μουάτσος, Γεροκώστας 7(1), Τσούπρος 3(1)

Πανιώνιος (Ταυρόπουλος Π., Καλούδης Α.): Σκάνδαλος Χρ. 3(1), Παπαδιονυσίου Γ. 5, Λάζαρης 4(1), Παπαδιονυσίου Ε. 13, Αντωνάκης 6 (1), Σαχπατζίδης 13, Μάντζαρης Α. 4, Σταθόπουλος 3(1), Χάλαρης 6, Καραϊσκος 4, Βεργίνης 20(3), Τρύφωνας

Γράφει η Ευτυχία Οικονομίδου 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *