Type to search

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Euroleague: Ρίχνονται στη μάχη Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Share

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ρίχνονται σήμερα στη μάχη για τη 18η αγωνιστική της Euroleague. Στο Μονακό οι ερυθρόλευκοι, με τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ οι πράσινοι.

Μονακό – Ολυμπιακός

Στο Πριγκιπάτο θα φιλοξενηθεί ο Ολυμπιακός από την Μονακό (20:00), ψάχνοντας ένα σημαντικό διπλό ψυχολογίας, που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι ερυθρόλευκοι, ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο με μια εύκολη νίκη επί της ανεβασμένης Αρμάνι Μιλάνο και ταξιδεύουν στο Γκαστόν Μεντεσάν δίχως απουσίες. Αντίθετα, για τη Μονακό δε θα αγωνιστεί ο Τζόρνταν Λόιντ που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον ώμο.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή της Euroleague με σκορ 11-6 και θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί στον πρώτο αγώνα της «διαβολοβδομάδας». Την  Πέμπτη, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα φιλοξενηθεί από την Βίρτους στη Μπολόνια, ενώ οι Μονεγάσκοι θα ταξιδέψουν στη Σερβία για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ την Φενέρμπαχτσε (21:30), αναζητώντας μια νίκη που θα τον βγάλει από το αδιέξοδο των πέντε συνεχόμενων ηττών στην Euroleague. Πάντως και η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη προέρχεται από πέντε συνεχόμενες ήττες και δε βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της σεζόν.

Ο Ντουέιν Μπέικον ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση τις τελευταίες ημέρες, αλλά φαίνεται πως θα προλάβει να αγωνιστεί στον αποψινό αγώνα. Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Πάρις Λι και Λευτέρη Μποχωρίδη, ενώ κανονικά στη διάθεση του Ράντονιτς θα βρίσκεται ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην Αθήνα χωρίς τους Τζεκίρι, Μπιμπέροβιτς και Ακπινάρ, ενώ παραμένει εκτός ο ανέτοιμος Μπιέλιτσα.

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, ο Ερυθρός Αστέρας θα υποδεχτεί τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Βελιγράδι, η Άλμπα Βερολίνου την Αρμάνι Μιλάνο, η Βίρτους Μπολόνια τη Ζαλγκίρις και η Μπάγερν Μονάχου τη Μπασκόνια.

Επιμέλεια: Πάνος Κορομηλάς

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *