Type to search

ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

Share

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη και αναμένεται να συμμετάσχει  άμεσα στις προπονήσεις των «κίτρινων».

Η επιστροφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά στον Άρη είναι γεγονός, αφού τον απέκτησε με εξαμηνιαίο δανεισμό από τον Ολυμπιακό και υποχρεωτική ρήτρα αγοράς το καλοκαίρι ύψους 2.5 εκατομμυριών ευρώ. Ο 27χρονος επιθετικός αγωνίστηκε και την περασμένη αγωνιστική περίοδο στον Άρη σημειώνοντας 10 γκολ, μοιράζοντας 6 ασίστ σε 38 εμφανίσεις πριν μεταγραφεί στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, στην ομάδα του Πειραιά δεν κατάφερε να βρει χρόνο συμμετοχής και αυτό φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε ο Άρης και κινήθηκε για την απόκτηση του. Φυσικά, οι εξελίξεις εκτυλίχθηκαν με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή του Άρη, Άλαν Πάρντιου, που εκτίμησε πως ο Καμαρά είναι η καλύτερη δυνατή λύση την δεδομένη στιγμή.

Απομένουν οι ιατρικές και οι εργομετρικές εξετάσεις του ποδοσφαιριστή, με πρόθεση, και του ίδιου και της ομάδας, να μπει άμεσα στις προπονήσεις της νέας του ομάδας. Σίγουρα δεν θα αργήσει να ενσωματωθεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης καθώς επιστρέφει σε ένα γνώριμο περιβάλλον υπό την έννοια ότι είναι σημαντικός ο αριθμός των ποδοσφαιριστών με τους οποίους συνεργάστηκε την περυσινή αγωνιστική περίοδο.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *