Type to search

NBA NBA Μπάσκετ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΛΙΠΕΡΣ – ΟΥΙΖΑΡΝΤΣ: One man show για τον Λέοναρντ.

Share

Μια αναμέτρηση με δύο όψεις διαδραματίστηκε στο Λος Άντζελες με τους Κλίπερς να παίρνουν τη νίκη απέναντι στους Ουίζαρντς με σκορ 102-93.

Σε μεγάλο πρωταγωνιστή του αγώνα αναδείχθηκε ο Καουάι Λέοναρντ, ο οποίος μέσα σε 31 λεπτά σημείωσε 31 πόντους κάνοντας ρεκόρ καριέρας για τη φετινή σεζόν. Τι κι αν στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Ουάσιγκτον φάνηκε κυρίαρχη και προσπάθησε αποτελεσματικά (ειδικά στην πρώτη περίοδο) να περιορίσει τον Λέοναρντ αφήνοντας τον στους 3 πόντους; Ο κλατς παίκτης του Λος Άντζελες βρήκε λύσεις και με την σημαντική βοήθεια του δεύτερου σκόρερ του αγώνα Λουκ Κέναρντ (20 πόντοι με 4 τρίποντα), από τον πάγκο, ανέτρεψε την διαφορά που είχαν πάρει οι Ουίζαρντς στο δεύτερο δωδεκάλεπτο που είχε φτάσει μέχρι και τους 15 πόντους.

Η δεύτερη περίοδος ανήκε δικαιωματικά στους Κλίπερς. Η ομάδα του Τάιρον Λου μπορεί φέτος να έχει την χειρότερη επίθεση στη λίγκα, έχει όμως και την δεύτερη καλύτερη άμυνα και αυτή ήταν κιόλας που της χάρισε τη νίκη. Ο Μόρρις και ο Μπατούμ κέρδιζαν τη μάχη των ριμπάουντ και βγάζοντας εξαιρετικές άμυνες κάνανε τη ζωή του Πορζίνκις δύσκολη.

Ο επιβλητικός two-way player που ακούει στο όνομα Καουάι Λέοναρντ, οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με ανατροπή στο καλύτερο φετινό του ματς κάνοντας τους Ουίζαρντς κυριολεκτικά να τα χάσουν ειδικά στην τελευταία περίοδο του αγώνα. Η ομάδα της Ουάσιγκτον έχει χάσει πολλά ματς μέσα από τα χέρια της στο τέταρτο δωδεκάλεπτο και αυτό ήταν ένα ακόμα που προστέθηκε στη λίστα. Να σημειωθεί, πως με τον ίδιο τρόπο είχαν ηττηθεί ξανά πριν λίγες μέρες από την ομάδα του Λος Άντζελες με ανατροπή στο τέλος του αγώνα. Στα χάιλαιτ της αναμέτρησης πρέπει να προστεθεί η εντυπωσιακή φάση του Μάνν στο τελευταίο λεπτό, όπου κέρδισε το γκολ-φαουλ με τρομερή προσωπική του ενέργεια και ήταν κι αυτός ένας από τους πέντε παίκτες των Κλίπερς που έφτασαν σε διψήφιο αριθμό πόντων.

Τα highlights του αγώνα:

Γράφει η Ευτυχία Οικονομίδου.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *