Type to search

Αλεπότρυπα Γ κατηγορία Γκυζιακός Επσα Λαρισαϊκός ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΜΑΤΣΑΡΑ ΔΙΧΩΣ ΝΙΚΗΤΗ!

Share

Ένα πανέμορφο μέχρι και τα τελευταία λεπτά παιχνίδι στην Κυψέλη σήμερα το πρωί, που έληξε ισόπαλο με 1-1 ανάμεσα σε Γκυζιακό και Λαρισαϊκό, χάλασε με τη λήξη εξαιτίας της σύρραξης των λιγοστών φιλάθλων.


Μπορεί η σύρραξη στο τέλος του αγώνα μεταξύ φιλάθλων και μέλη της φιλοξενούμενης ομάδας να μας άφησε πικρή γεύση φεύγοντας από το γήπεδο, η παρουσία των δύο ομάδων ωστόσο είναι αυτή που έκλεψε την παράσταση. Αν αναλογιστούμε πως πρόκειται για ομάδες που βρίσκονται στο μέσο της βαθμολογίας της Γ´ κατηγορίας μόνο ευχαριστημένοι θα μπορούσαν να είναι αυτοί που βρέθηκαν στο γήπεδο. Και οι δυο τους έδειξαν με την έναρξη της αναμέτρησης ότι θέλουν τη νίκη, προσεγγίζοντας και διεκδικώντας την με τον πιο ορθολογικό τρόπο. Πως αλλιώς; Παίζοντας όμορφο και παραγωγικό ποδόσφαιρο. Οι φάσεις διαδεχόταν η μια την άλλη, με τους τερματοφύλακες να κάνουν εξαιρετικές επεμβάσεις. Στην πρώτη περίπτωση ολιγωρίας του τερματοφύλακα είχαμε και το πρώτο γκολ. Σε μια ανύποπτη φάση, ο Χασιώτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το χώρο του κέντρου και λίγο πλάγια και ενώ περίμεναν όλοι κάποιο γέμισμα ή κοντινή πάσα αυτός σούταρε από εκεί. Ο σχετικά άπειρος αλλά καταπληκτικός και σταθερός μέχρι εκείνο το σημείο τερματοφύλακας του Γκυζιακού, Πασαπνόης αιφνιδιάστηκε από την απόφαση του Χασιώτη να δοκιμάσει την τύχη του από τόσο μακριά, σε συνδυασμό με την κακή οπτική λόγω πολλών παιχτών στο οπτικό του πεδίο, έκανε κακή εκτίμηση της πορείας της μπάλας με αποτέλεσμα να γλιστρήσει μέσα από τα χέρια του και να καταλήξει στα δίχτυα. Το 0-1 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του ματς άλλαξε. Το γκολ του Χασιώτη στο 42ο λεπτό έκανε πιο επιτακτική την ανάγκη του Γκυζιακού να κυνηγήσει έστω ένα γκολ ώστε να αποφύγει την ήττα και από την άλλη οδήγησε το Λαρισαϊκό στο να αφήσει την κατοχή της μπάλας στους γηπεδούχους και να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τους όποιους κενούς χώρους βρει σε κάποια αντεπίθεση. Ο χρόνος περνούσε, ο Γκυζιακός αύξανε συνεχώς την πίεσή του. Σε κάθε χαμένη ευκαιρία του Γκυζιακού υπήρχε μια χαμένη ευκαιρία στην αντεπίθεση από τους παίχτες του Λαρισαϊκού. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή του 77ου λεπτού όπου μετά από γέμισμα του τερματοφύλακα των γηπεδούχων και έπειτα από κακό διώξιμο της άμυνας του Λαρισαϊκού η μπάλα ‘στρώθηκε’ στον Καββαδία ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Καλέντζη. Το 1-1 ήταν γεγονός, σκορ που και οι δύο ομάδες διαφύλαξαν μέχρι το τέλος του αγώνα με νύχια και με δόντια.

Οι συνθέσεις: 

Γκυζιακός: Πασαπνόης(Τ), Ράπτης,Κωνσταντόπουλος, Κολοβός, Πάντσι, Αδαμίδης(Κίτσος 35´), Νούτσος, Σαραντόπουλος, Μοσεσβίλι, Φιτσάκης(Κυρίτσης 65´), Καββαδίας

Λαρισαϊκός: Καλέντζη(Τ), Μίλλερ, Τεχοβίτης, Παπαθεοδωρίδης, Κέσκο, Κουτεντάκης, Μαλαπάνης, Βρυώνης, Τάνο, Χασιώτης, Χαραλαμπόπουλος

Διατητης: Σούλτης Σ.

Βοηθός Α: Σαξώνης Θ.

Βοηθός Β: Αναστόπουλος – Τσιγγέλης Α.

Παρατηρητής: Καρυπίδης Γ.

 

 

Επιμέλεια: Αποστόλης Φέκας

 

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *