Type to search

Αθλητικη Διοργανωση Γ’ κατηγορία Ε.Π.Σ.ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΠΙΚΑ

Θρίαμβος Αθηνών-Διαγόρας Αιγάλεω 2-3: Κυριάρχησε στον αέρα ο Διαγόρας, δεν ολοκλήρωσε την αντεπίθεση ο Θρίαμβος

Share

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Γ’ τοπικής κατηγορίας, ο Διαγόρας Αιγάλεω πέρασε νικηφόρα, με 3-2, από την έδρα του Θριάμβου Αθηνών, στο Δημοτικό Στάδιο Υμηττού.

Ο Διαγόρας ορμώμενος από την ευρεία νίκη του με 7-0 την προηγούμενη αγωνιστική, μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και βρέθηκε από νωρίς μπροστά. Μόλις στο 5ο λεπτό, ο Σιδηρόπουλος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Έξι λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν το προβάδισμα τους με νέα κεφαλιά από Καλίλα αυτή τη φορά, ύστερα από σέντρα του Μέλη Σ.. Στο 15, συνεχίζοντας το εξαιρετικό της ξεκίνημα, η ομάδα του Διαγόρα έφτασε στο 3-0, με νέα κεφαλιά και δεύτερο προσωπικό τέρμα για τον Σιδηρόπουλο, που εκμεταλλεύτηκε ακόμη μία σέντρα από τα αριστερά της επίθεσης. Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς κάποια άλλη αξιόλογη φάση με τον Διαγόρα να ελέγχει τον ρυθμό, χωρίς να δημιουργεί νέες ευκαιρίες.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο προπονητής του Διαγόρα θέλοντας να ξεκουράσει κάποιους παίκτες του με την άνεση της διαφοράς του σκορ, ολοκλήρωσε τις αλλαγές του μέχρι το 55ο λεπτό.  Από εκείνη τη στιγμή και μετά ο Θρίαμβος με έναν φανταστικό Καλεμάι, ανέβασε ρυθμό, εκμεταλλεύτηκε τη νέα σύνθεση του Διαγόρα και βγήκε μπροστά. Στο 60′ μείωσε σε 3-1 με ωραία ατομική ενέργεια του Καλεμάι που με την ταχύτητα του προσπέρασε τους αμυντικούς και νίκησε σε τετ α τετ τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Χαραλαμπόπουλου μετά από εκτέλεση φάουλ. Ενώ το παιχνίδι όδευε προς τη λήξη και όλα έδειχναν μία εύκολη επικράτηση για τον Διαγόρα, στο 89ο λεπτό ο Καλεμάι αξιοποίησε λανθασμένο διώξιμο των αμυντικών, βρέθηκε απέναντι από τον Κοτσαδάμ και ενώ αρχικά νικήθηκε, ύστερα δέχθηκε μαρκάρισμα στην προσπάθεια του, να μπει με την μπάλα στα δίχτυα και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι για τον Θρίαμβο, αποβάλλοντας τον τερματοφύλακα του Διαγόρα. Έχοντας ολοκληρώσει όλες τους τις αλλαγές οι φιλοξενούμενοι αναγκάστηκαν να βάλουν στο τέρμα για το υπόλοιπο του παιχνιδιού έναν από τους αμυντικούς της ομάδας, τον Αντάλη. Ο ίδιος ο Καλεμάι που κέρδισε το πέναλτι, ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε και μείωσε σε 3-2 για τον Θρίαμβο. Τα εναπομείναντα λεπτά κύλησαν με άγχος και πίεση για τον Διαγόρα, που όμως κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα του και να φύγει με τη νίκη, που τον φέρνει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αρχικές Συνθέσεις

Θρίαμβος Αθηνών: Μπαριάμπας, Μαστρογιώργος, Κόρωνης, Χαραλαμπόπουλος, Πιλάτης, Κονδύλης, Satha, Μούστα, Σταυρουλάκης, Καλεμάι, Χρυσαυγής.

Διαγόρας Αιγάλεω: Κοτσαδάμ, Σιδηρόπουλος, Μέλης, Σπυροπάλη (Αντάλης 46′), Τσιρδήμος, Πιπίνης (Γονιδάκης 46′), Τζαβδαράς Υ. (Τζαβδαράς Θ. 55′), Καλίλας (Μίχας 55′), Καραγιάννης, Καρακασίδης, Μέλης Τ. (Κάσσος 46′).

Γιώργος Κουρτέσης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *