Type to search

Super league SUPER LEAGUE INTERWETTEN ΙΩΝΙΚΟΣ ΟΦΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σπανός “Από σήμερα θα σταματήσω να είμαι προπονητής στην ομάδα”

Share

Έπειτα από 2,5 χρόνια παρουσίας στον πάγκο του Ιωνικού, ο Δημήτρης Σπανός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Νίκαιας. 

 

Στις δηλώσεις μετά το φιλικό με τον Ο.Φ.Η. ο έμπειρος προπονητής δήλωσε ότι θα φύγει από την ομάδα καθώς η εικόνα της ομάδας δεν τον αντιπροσωπεύει.

Τι σχόλιο να κάνει ένας προπονητής με αυτό που έγινε σήμερα; Ντροπή και μόνο ντροπή! Θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη στον κόσμο μας και στη διοίκηση. Από σήμερα θα σταματήσω να είμαι προπονητής στην ομάδα. Αυτό που παρουσιάσαμε δεν με αντιπροσωπεύει, δεν το νιώθω, ντρέπομαι και δεν θέλω να το ξαναδώ στα μάτια μου. Κάποιος θα πρέπει να δείξει ευθιξία. Από σήμερα η ομάδα θα πρέπει να ψάξει έναν άλλο προπονητή, γιατί όταν ένας προπονητής δεν μπορεί να επιδράσει στους παίκτες του, θα πρέπει να αφήνει τη θέση του για άλλον. Είναι πραγματικό ντροπή. Σέβομαι την ομάδα, τον κόσμο, την ιστορία, την διοίκηση και θα πρέπει να κάνω αυτό που νιώθω ότι πρέπει να κάνω”

 

 

Ο.Φ.Η.- Ιωνικός 7-0 και επιστροφή στο πρωτάθλημα.

 

 

Στο τελευταίο φιλικό των Κρητικών πριν την έναρξη του δευτέρου γύρου, το σύνολο του Βάλντας Νταμπράουσκας κατάφερε να επιβληθεί του Ιωνικού με το ευρύ σκορ του 7-0. Από νωρίς οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο τέταρτο λεπτό με τον Ντίκο. Στο 18′ ο Ντιουσέ σκόραρε για το 2-0 ενώ στο 40′ ο Λάρσον έκανε το 3-0. Ο ίδιος πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 52′ ενώ ο Γκερέρο σκόραρε δύο φορές ανεβάζοντας το σκορ στο 6-0. Το τελευταίο γκολ το πέτυχε ο Περέα στο 88′ ο οποίος με κεφαλιά διαμόρφωσε το 7-0. Την ερχόμενη Τετάρτη (21/12) ο Ιωνικός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στον πρώτο γύρο οι “πράσινοι” είχαν επικρατήσει με σκορ 1-0 έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αϊτόρ. Μία ημέρα αργότερα, Πέμπτη (22/12), ο Ο.Φ.Η. φιλοξενει τον Ατρόμητο. Στην προηγούμενη μεταξύ τους αναμέτρηση, ο Ατρόμητος είχε νικήσει στο Περιστέρι 3-1 με ανατροπή.

Να σημειωθεί ότι η τελευταία νίκη του Ιωνικού φέτος ήταν με αντίπαλο τον Ο.Φ.Η. στην Κρήτη για την 11η αγωνιστική. Οι Νικαιώτες είχαν επικρατήσει των γηπεδούχων με δύο γκολ του Βασίλη Μάντζη.

 

 

ΟΦΗ: Μανδάς (60’ Σωτηρίου). Λάρσον (60’ Τοράρινσον), Μπαλογιάννης (69’ Περέα), Διαμαντής , Πασαλίδης, Βούρος, Ντιουσέ (46’ Ντουρμισάι, 74’ Γκερέρο), Στάικος (69’ Μπιφουμά), Μαρινάκης (71’ Μπουζούκης), Τοράλ (46’ Μεγιάδο), Ντίκο (74’ Νέιρα).

Ιωνικός: Χουτεσιώτης (75’ Χριστοδουλής), Ούγκο, Τσιριγώτης (Τσίμπσαχ), Μασάς (46’ Ιωαννίδης), Βαλεριάνος, Μύγας, Ρομαό, Μάντζης (75’ Ιωαννίδης), Λοβέρα (46’ Ρουμπουλάκου), Φαντικά (68’ Σερβιλάκης) και Άοσμαν.

 

Επιμέλεια: Σπυρίδων- Παρασκευάς Μαρκεζίνης

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *