Type to search

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Επιστροφή Στη Δράση για τον ΠΑΟΚ

Share

Το Παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ, να έχει μπει στη τελική του ευθεία και να ετοιμαζόμαστε για το μεγάλο τελικό, ωστόσο στη χώρα μας η αγωνιστική δράση ξεκινά και πάλι, για τη ”Φάση των 16” του κυπέλλου Ελλάδας.

Σήμερα στο γήπεδο της Καλαμάτας διεξάγεται ο αγώνας της τοπικής ομάδας, εναντίον της ομάδας του ΠΑΟΚ. Η ”Μαύρη θύελλα” που στη προηγούμενη φάση πραγματοποίησε την έκπληξη αποκλείοντας τον Παναιτωλικό. Στην αντίπερα όχθη ο Δικέφαλος του Βορρά θα αγωνιστεί για πρώτη φορά για το θεσμό του κυπέλλου, μιας που ως ομάδα η οποία αγωνιζόταν στις διοργανώσεις της UEFA, θα μπορούσε να παίξει απο τη φάση που βρισκόμαστε τώρα.

Η Καλαμάτα πάντως θα προσπαθήσει με όλα της τα όπλα διεθέσιμα, να βρεθεί για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1999-2000 σε προημιτελική διαδικασία.

Από τη πλευρά του ο ΠΑΟΚ, χθες 13.12 που έφτασε στη πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, ήτανε με αρκετές απουσίες. Χαρακτηριστικές απουσίες είναι οι Ίνγκασον, Κούρτιτς, Ελ Καντουρί, Α. Ζίβκοβιτς, Λύρατζης και Τσαούσης. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει κατά νου κάποιες επιλογές για να πραγματοποιήσει ένα ομαλό ροτέισον, όπως τους Σάστρε και Ράφα Σοάρες στα δυο άκρα της άμυνας του και τους Κάργα και Νέσμπεργκ στις θέσεις του κέντρου της άμυνας. Αντίστοιχα στο χώρο του κέντρου,  σε ρόλο του δημιουργού θα προτιμήσει τον Μπίσεσβαρ, στις θέσεις των εξτρέμ θα αγωνιστούν οι Κωσταντέλιας και Νάρεϊ. Τέλος η θέση του βασικού επιθετικού όπως όλα δείχνουν θα την καλύψει ο Ολιβέιρα.

Η τηλεοπτικη κάλυψη του αγώνα θα πραγματοποιηθεί από Comsote Sport 2, στις 15:00.

Μέρρης Γεώργιος.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *