Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ

Κέρδισε την Δάφνη Δαφνίου και βλέπει τετράδα ο ΕΦΑΟΖ

Share

Μεγάλη νίκη για τον ΕΦΑΟΖ απέναντι στη Δάφνη Δαφνίου με σκόρ 79-76.

Σημαντική νίκη απέναντι στη Δάφνη Δαφνίου πήρε ο ΕΦΑΟΖ , επικρατώντας με 79-76 της ομάδας του Χαιδαρίου. Η ομάδα του Ζωγράφου άφησε πίσω την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από τα ” Φανάρια Νάξου ” και παρέμεινε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογικής κατάταξης (5-2) , ενώ η Δάφνη παραμένει χαμηλά (2-7) και θα συνεχίζει να παλέυει για την παραμονή της στην κατηγορία.

Στα του αγώνα , το παιχνίδι ήταν κλειστό καθώς και οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη με κάθε κόστος. Η Δάφνη Δαφνιού παρότι δεν διανύει το καλύτερό της φεγγάρι στάθηκε πολύ καλά καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.Ο ΕΦΑΟΖ όμως κατάφερε να πάρει την νίκη έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Μαγκουνή (15) αλλά και τον Λιακόπουλο (21), με τον τελευταίο να δίνει με δικές του βολές τη νίκη στην ομάδα του Ζωγράφου.

Στον αντίποδα, για την ομάδα του Χαιδαρίου εξαιρετική ήταν η τριάδα  Ετζιάκα, Καρακεχαγία και Γκάτζο χωρίς ομώς  να καταφέρουν να δώσουν την πολυπόθητη νίκη στην ομάδα τους και να φτάνουν στην έβδομη ήττα της σεζόν.

Δεκάλεπτα:19-21, 38-38, 64-60, 79-76

Διαιτητές: Αργυρούδης, Χρηστίδης Π., Σιδέρης

ΕΦΑΟΖ (Μελέτης, Μανωλόπουλος): Καρελλάς, Μαγκουνής 15 (3), Οικονόμου 4 (1), Γκίκας 3, Λιακόπουλος 21, Φίλιππας 9 (1), Ροζακέας 1, Αβδάλας 5, Χατζής 13, Σοφρωνάς 8

Δάφνη Δ. (Στρατικόπουλος, Πέτρουλας): Γκάτζο 14 (2), Καρακεχαγιάς 14 (1), Μήτσου 15, Δελίδης 9 (1), Παπαδόπουλος, Λιαράκος 6 (1), Εζιάκα 18, Μέσκι

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *