Type to search

Champions League Κεντρική Λιονέλ Μέσι Παρί Σεν Ζερμέν ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ρεάλ Μαδρίτης Σέρχιο Ράμος

Σύγκρουση Τιτάνων με εχθρούς και φίλους

Share

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης: Οι λόγοι και τα παρασκήνια μιας άκρως ενδιαφέρουσας μάχης

 

Η επανάληψη της κλήρωσης για τη φάση των 16 του φετινού Champions League μπορεί να απέτρεψε την μάχη Κριστιάνο-Μέσι όμως ”έστειλε” την Παρί πάνω στη Ρεάλ Μαδρίτης, ένα ζευγάρι που επιφυλάσσει αρκετές αλληλουχίες και ματσαρίσματα, μιλώντας και λίγο μπασκετικά. Μπορεί να μην υπάρχει λαμπρή προϊστορία ανάμεσα στους δυο συλλόγους, όμως το προηγούμενο καλοκαίρι και το ειδύλλιο Μμπαπέ – Ρεάλ μονοπώλησε το ενδιαφέρον. Και μιας που μιλήσαμε για τον Κιλιάν Μμπαπέ ίσως και το Φεβρουάριο να μη λογίζεται ως ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι μεταξύ τους αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες για τον Φεβρουάριο, χρονική περίοδος που ο Γάλλος μπορεί να διαπραγματεύεται για το επόμενο συμβόλαιο του με όποια ομάδα επιθυμεί. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα το υπάρχον συμβόλαιο του εκπνέει το καλοκαίρι του 2022 με την Παρί και αν επιβεβαιωθούν οι φήμες του περασμένου καλοκαιριού, ο Μμπαπέ ενδέχεται να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ για τελευταία φορά πριν αποτελέσει μέρος της.

Από την άλλη αρκετοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στον γαλλικό σύλλογο έχουν συνδεθεί στο παρελθόν με τους Μερένχες και η επίσκεψη τους εκεί προμηνύεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Αρχικά ο Σέρχιο Ράμος, αν και εφόσον είναι ποδοσφαιριστής της Παρί και τον Φεβρουάριο γιατί αρκετά ακούγονται για την ετοιμότητα του, αναμένεται να επιστρέψει στο γήπεδο που αγαπήθηκε όσο λίγοι. Έχει ενδιαφέρον όμως να δούμε πως θα τον υποδεχθούν οι Φίλαθλοι της Ρεάλ μιας και η φυγή του δεν ήταν και μετά Βαΐων. Ένας άλλος πρώην Μαδριλένος που έπεται να καταχειροκροτηθεί στην επανεμφάνιση του στο Santiago Bernabeu είναι ο Κέιλορ Νάβας. Ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας έχει συνδέσει τις καλύτερες ποδοσφαιρικές του στιγμές με τη Ρεάλ ενώ και η Βασίλισσά οφείλει πολλά σε εκείνον για την κατάκτηση των 3 συναπτών Champions league της τελευταίας δεκαετίας.

Πλην όμως Σέρχιο Ράμος Κειλορ Νάβας μια ακόμα επιστροφή παίκτη προμηνύεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Ο αιώνιος αντίπαλος της Ρεάλ Μαδρίτης την τελευταία δεκαετία, Λιονέλ Μέσι, επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος αυτή τη φορά με τα χρώματα της Παρί. O Λέο έχει σκοράρει 26 φορές απέναντι στη Βασίλισσα σε όλες τις διοργανώσεις και θα ήθελε να αυξηθεί ο αριθμός σε μια διαφορετική μονομαχία από άποψη συναισθημάτων. Το βέβαιο είναι πως οι οπαδοί της Ρεάλ δεν θα χαρούν βλέποντας τον πίσω στα λημέρια τους τόσο σύντομα

Το σίριαλ της μεταγραφής του Μμπαπέ το προηγούμενο καλοκαίρι στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ, επιβάρυνε τις σχέσεις μεταξύ διοικητικών στελεχών των δυο ομάδων. Ο τεχνικός διευθυντής της Παρί κατέκρινε πολλάκις το καλοκαίρι τις όποιες προσπάθειες της Ρεάλ για να υπογράψει το Γάλλο σταρ και μάλιστα δήλωσε δημόσια ότι πρέπει να τιμωρηθεί από τη FIFA για την ανάρμοστη συμπεριφορά της. Μάλιστα είχε τονίσει ότι η Ρεάλ ευθύνεται για τη μη ανανέωση του συμβολαίου του Μμπαπέ με τους Παριζιάνους παρά τις εντατικές τους προσπάθειες το περασμένο καλοκαίρι. Θα έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε εάν Πέρεθ και Κελαίφι θα δειπνήσουν μαζί ή αν θα δουν τους αγώνες από ξεχωριστές σουίτες.

 

Επιμέλεια: Φυρογένης Μάνος

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *