Type to search

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΙΓΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Παναθηναϊκός : Έκλεισε τον Πέρι

Share

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε σε όλα με τον Αμερικανό, Κέντρικ Πέρι, για συμβόλαιο διάρκειας 2 χρόνων και ο 28χρονος θα αποτελέσει την πρώτη κίνηση στο μεταγραφικό παζάρι για τους “Πράσινους”.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου προχώρησαν την υπόθεση του Αμερικανού γκαρντ, για τον οποίο ο Δημήτρης Πρίφτης είχε δώσει τη συγκατάθεσή του, και όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ο παίκτης θα υπογράψει για δύο χρόνια!

Ο 28χρονος γκαρντ (1,85μ.), είναι αρκετά αθλητικός και μακρύς (άνοιγμα χεριών 1,98μ.), ικανός στην άμυνα και στην πίεση στην μπάλα, επιθετικός προς το αντίπαλο καλάθι, έχει δημιουργικές ικανότητες, ωστόσο δεν διαθέτει σταθερά καλό σουτ πίσω από τα 6.75.

Την αγωνιστική σεζόν που ολοκληρώθηκε, ήταν πέμπτος σκόρερ στο Eurocup με 16,1 πόντους (73,8% βολές, 58,3% δίποντα, 35,7% τρίποντα), τρίτος σε ασίστ με 6,1 και τρίτος στην αξιολόγηση με 19,2. Είχε επίσης 3,1 ριμπάουντ, 1,4 κλεψίματα κι 1,2 λάθη σε 27:52 κατά μέσο όρο.

Στην Αδριατική Λίγκα είχε 15,3 πόντους, 4,5 ασίστ, 2,4 ριμπάουντ, 0,8 κλεψίματα και 1,8 λάθη σε 26,1 λεπτά κατά μέσο όρο.

O απόφοιτος του Youngstown State δεν έγινε ποτέ ντραφτ, έπαιξε στην Αυστραλία, για τρεις σεζόν στην Ουγγαρία, στη Νίζνι, την Μετροπολιτάν και τη Μέγκα Μπέμαξ και ο τελευταίος του σταθμός πριν το “Τριφύλλι” ήταν η Λιουμπλιάνα.

 

Παναγιώτης Μπινιάρης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *