Type to search

Α2 ΑΝΔΡΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ

Πλέι-οφ Α2 ανδρών: Πρώτη μάχη του Ολυμπιακού για το τελευταίο εισιτήριο της ανόδου

Share

Ολυμπιακός – Πανερυθραϊκός και Μαρούσι – Ελευθερούπολη θα αγωνιστούν σήμερα στο πλαίσιο της πρώτης μάχης για τα πλέι-οφ ανόδου της Α2 ανδρών με στόχο το εισιτήριο για τη Basket League.

Ο Ολυμπιακός Β’ Piraeus Bank ρίχνεται στη μάχη των πλέι-οφ της Α2 ανδρών κόντρα στον Πανερυθραϊκό (Αίθουσα 5 Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, 26/6, 17:00, ΕΡΤ Sports 3) με στόχο να καθαρίσει την υπόθεση της ανόδου στην Α1. Στο άλλο παιχνίδι, η Ελευθερούπολη υποδέχεται το Μαρούσι (26/6, 17:00) με τους νικητές των ζευγαριών να μονομαχούν στη συνέχεια μεταξύ τους για την άνοδο.

Να σημειωθεί πως οι σειρές κρίνονται στις τρεις νίκες όμως οι ομάδες μεταφέρουν μαζί τους τα μεταξύ τους αποτελέσματα από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Όπερ και σημαίνει πως ο Ολυμπιακός έχει 2-0 νίκες κόντρα στις τρεις άλλες ομάδες και θα χρειαστεί άλλες δύο νίκες (μία σε κάθε σειρά) για να κερδίσει το δικαίωμα επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία. Το Μαρούσι παρά το μειονέκτημα έδρας, βρίσκεται με 2-0 μπροστά της Ελευθερούπολης. Στους τελικούς, οι νικητές των ζευγαριών κουβαλούν επίσης τα μεταξύ τους αποτελέσματα.

 

Επιμέλεια: Αλέκος Χρυσικόπουλος

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *