Type to search

F1 Κεντρική ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ

Β. Μπότας: “Κάτι πήγαινε λάθος με το μονοθέσιο όλο το τριήμερο”

Share
Ο Βάλτερι Μπότας δηλώνει πως του έλειπε ρυθμός όλο το τριήμερο, ενώ θεωρεί πως κάτι πήγαινε συνολικά λάθος με το μονοθέσιο. Ο Φινλανδός ελπίζει σε γρήγορη ανάκαμψη της ομάδας του και κατανόηση των προβλημάτων του μονοθεσίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βάλτερι Μπότας:

“Σήμερα στον αγώνα μου έλειπε ο ρυθμός, όπως όλο το τριήμερο και είναι δύσκολο να καταλάβω γιατί. Ένα μεγάλος θέμα είναι το ζέσταμα των ελαστικών, ειδικά των μπροστινών. Με τα σκληρά ελαστικά, μου πήρε σχεδόν 10 γύρους να τα ζεστάνω και στην επανεκκίνηση, ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο έχοντας κρύα ελαστικά.”

M269801 Großer Preis von Aserbaidschan 2021, Sonntag - Wolfgang Wilhelm
Ο Βάλτερι Μπότας δηλώνει πως δοκίμασε διάφορα, ωστόσο τίποτα δεν φάνηκε να λειτουργεί. Θεωρεί, μάλιστα, πως κάτι πήγαινε λάθος με το μονοθέσιο από την αρχή του τριημέρου.

“Δοκίμαζα τα πάντα, όμως κάτι δεν πήγαινε καλά με το μονοθέσιο αυτό το τριήμερο. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να βρούμε το γιατί και να το αφήσουμε γρήγορα πίσω.”

Το σημερινό αποτέλεσμα αφήνει την ομάδα της Mερσέντες αρκετά πίσω σε σχέση με την Ρέντ Μπουλ. Η συμβολή του VΒ77 στο κατασκευαστών, όσο και στην προσπάθεια του teammate του, κρίνεται πιο απαραίτητη από ποτέ φέτος.

Ηλίας Σιαφάκας

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *