Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τα ματς της 9ης αγωνιστικής στην Α’ Γυναικών

Share

Τρεις στροφές πριν το τέλος της φάσης των ομίλων η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη στο πρωτάθλημα γυναικών. Οι αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής θα κρίνουν πολλά για την συνέχεια.

Η θέση στους τελικούς για τον Β’ όμιλο, καθώς και οι θέσεις παραμονής και στους δύο ομίλους είναι ανοιχτές και οι αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής θα παίξουν σημαντικό, ψυχολογικό αλλά και βαθμολογικό ρόλο, μέχρι να πέσει η αυλαία.

Α’ Όμιλος

Στο Γήπεδο Φιλιππούπολης η ΑΕΛ αντιμετωπίζει τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας σε ένα ματς όπου οι «βυσσινί» είναι το φαβορί, όμως η Αγία Βαρβάρα θα παλέψει για την νίκη που θα την δώσει βαθμολογική ανάσα για να παραμείνει στην κατηγορία.

Στα Γιάνεννα ταξιδεύει ο Αγροτικός Αστέρας Εύοσμου, όπου θα αναμετρηθεί με τον τοπικό ΓΠΟ, στο γήπεδο της ΕΠΣ Ηπείρου. Ο Αγροτικός θέλει να ανέβει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ τα Γιάννενα έχουν εξασφαλήσει την παραμονή τους με την νίκη μεσοβδόμαδα επί της Αγίας Βαρβάρας και παίζουν χωρίς άγχος.

Στο Γήπεδο Παλαμά, οι Ελπίδες Καρδίτσας υποδέχονται τα Τρίκαλα 2011 στο ντέρμπι του Θεσσαλικού κάμπου αγώνα με τις γηπεδούχες να ψάχνουν για βαθμούς στην προσπάθειά τους για σωτηρία.

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει εντός έδρας στο Προπονητικό Κέντρο Νέας Μεσηβρίας το ΓΠΟ Καστοριάς. Ζητούμενο για τον «Δικέφαλο» η νίκη που θα κλειδώσει μαθηματικά την πρόκρισή του στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Στο γήπεδο Αγίου Βασιλείου ο Άρης θα αντιμετωπίσει τη πάντα επικίνδυνη Δόξα 2016, η οποία παίζει για την παραμονή της, με τις «Θεσσαλονικιές» να διεκδικούν την δεύτερη θέση, ως γόητρο.

Ρεπό: Βασίλισσα Θράκης

Β’ Όμιλος

Η αυλαία της 9ης αγωνιστικής ανοίγει το Σάββατο με την αναμέτρηση ΟΦΗ-Οδυσσέας Γλυφάδας. Σε περίπτωση απώλειας βαθμών για τον Οδυσσέα, η Αγία Παρασκευή παίρνει σημαντικό προβάδισμα στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Η Ολυμπιάδα Υμηττού υποδέχεται τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Γήπεδο Υμηττού και θέλει για να συνεχίσει να βρίσκεται στην εξίσωση των τελικών.

Αγία Παρασκευή και ΑΕΚ Μεσολογγίου θα διασταυρώσουν τα  «ξίφη» τους με την ομάδα της Σάντας να επιζητάει άλλη μια νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στους τελικούς.

Στο γήπεδο Κιβερίου Λέρνας ο Φείδων Άργους θα αντιμετωπίσει τον λαβωμένο Εργοτέλη, ο οποίος βγήκε εκτός στόχων μετά την ήττα του την προηγούμενη αγωνιστική από την Ολυμπιάδα.

Οι Αβαντίδες Χαλκίδας έχουν εξασφαλίσει το τρίποντο αυτή την αγωνιστική, καθώς είναι η σειρά τους να «παίξουν» με τις Καρυάτιδες Σπάρτης, οι οποίες έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Ρεπό: Νέο Αστέρα Ρεθύμνου

Επιμέλεια άρθρου: Χάρης Ισαακίδης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *