Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εμβόλιμη αγωνιστική A’ Γυναικών: Έσπασε το ρόδι ο ΓΠΟ Καστοριάς

Share

Ευρεία νίκη για την Καστοριά στην αναμέτρηση με την Βασίλισσα Θράκης. Η Κατσάνου ξελάσπωσε, ξανά, τα Γιάννενα και οι Αβαντίδες κέρδισαν εκτός έδρας τον Αστέρα Ρεθύμνου. 

Μέσα στην βδομάδα ήταν προγραμματισμένα τρία εξ’ αναβολής παιχνίδια για την Α’ Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών.Δύο αναμετρήσεις για τον Α’ Όμιλο και μία για τον Β’ Όμιλο.

Στον Βορρά, ο ΓΠΣ Καστοριάς έσπασε το ρόδι και πήρε την πρώτη του νίκη στην μεγάλη κατηγορία, στο ντέρμπι ουραγών με την Βασίλισσα Θράκης, με 4-1. Η Μπασούρη ήταν η πολυτιμότερη παίκτρια του παιχνιδιού, καθώς έκανε χατ-τρικ και έδωσε την πολυπόθητη στην ομάδα της. Η Καϊδατζή με κεφαλιά ήταν η σκόρερ του δεύτερου τέρματος για την Καστοριά, ενώ για την Βασίλισσα Θράκης μείωσε σε 3-1 η Τσακνάκη.

Στην Αγία Βαρβάρα, ο τοπικός Αγροτικός Αστέρας, υποχρεώθηκε σε μια ακόμη εντός έδρας ήττα, αυτή την φορά από τα Γιάννενα της Ελπίδας Κατσάνου, η οποία δε σταματάει να σκοράρει και να αποτελεί την μοναδική πηγή απειλής για την ομάδα της Ηπείρου.

Στον Νότο, οι Αβαντίδες Χαλκίδας με σκόρερ την Παχάκη πέρασαν από την μεγαλόνησο, κερδίζοντας τον Νέο Αστέρα Ρεθύμνου με 1-0.

 

Επιμέλεια άρθρου: Χάρης Ισαακίδης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *