Type to search

ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σουάρες: «Ο Μπαρτομέου τα είπε όλα στον Τύπο αντί να μου μιλήσει»

Share

Έξω από τα δόντια μίλησε ο Λουίς Σουάρες για την αντιμετώπιση που δέχθηκε από τον Τζουζέπ Μπαρτομέου και τον Ρόναλντ Κούμαν.

Ο Λουίς Σουάρεζ που πριν μερικές ώρες στέφθηκε πρωταθλητής Ισπανίας με την Ατλέτικο Μαδρίτης, κλήθηκε να αναφερθεί σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική τηλεοπτική εκπομπή «El Partizado de Cope» στο παρασκήνιο της αποχώρησης του από την Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Ουρουγουανός σταρ δεν μάσησε καθόλου τα λόγια του και επιτέθηκε στον πρώην πρόεδρο τον “Μπλαουγκράνα”, Τζουζέπ Μπαρτομέου, καθώς και τον προπονητή της ομάδας, Ρόναλντ Κούμαν, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για την τροπή των πραγμάτων.

«Πρώτον, ο πρόεδρος Μπαρτομέου τα είπε όλα στον Τύπο αντί να φωνάξει κατ’ ιδίαν να μιλήσουμε και να μου πει ότι δεν με θέλει. Γιατί δεν μου το είπε πρόσωπο με πρόσωπο;

Άσχημα μου φέρθηκε και ο Ρόναλντ Κούμαν. Αφού είπε ότι δεν με υπολογίζει, ήρθε και μου είπε «αν δεν έχει λυθεί η κατάστασή σου μέχρι αύριο θα σε υπολογίζω για το παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ». Είδα ότι δεν είχε καθόλου προσωπικότητα»

Ηλίας Λιακόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *