Type to search

ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ουνιόν Βερολίνου : Ρίχνει ματιές στον Καπίνο

Share

Ο Στέφανος Καπίνο πραγματοποίησε κάποιες σπουδαίες εμφανίσεις με τη Σάντχάουζεν στη δεύτερη κατηγορία του Γερμανικού πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της Ουνιόν Βερολίνου να τον έχουν βάλει στο μάτι για την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στη Γερμανία, ο Στέφανος Καπίνο αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Ουνιόν Βερολίνου για το προσεχές καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, το περιοδικό “Kicker” αναφέρει πως οι καλές εμφανίσεις του Καπίνο με τη φανέλα της Σαντχάουζεν προκάλεσαν το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Ουνιόν. Οι πρωτευουσιάνοι, αποτέλεσαν ευχάριστη έκπληξη της σεζόν στην Bundesliga, τερμάτισαν στην 7η θέση του πρωταθλήματος και θα αγωνίστουν Conference League της επόμενης σεζόν.

Ο Καπίνο, εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή, θα αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση κάτω από τα δοκάρια της Ουνιόν. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του δανεικού Λόρις Κάριους.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Έλληνας τερματοφύλακας θα αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, αφού μετράει 4 συμμετοχές σε αυτήν και άλλες 18 στη δεύτερη κατηγορία.

 

Κωνσταντίνος Λυρίδης

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *