Type to search

Κεντρική ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επέστρεψε στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Γκριεζμάν

Share

Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν από την Μπαρτσελόνα.

Η επιστροφή του Αντουάν Γκριεζμάν στην Ατλέτικο Μαδρίτης είναι πλέον γεγονός, με τους “ροχιμπλάνκος” να ανακοινώνουν ότι ήρθαν σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για τον δανεισμό του Γάλλου μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι. Ενδεικτικό είναι ότι το deal κλείστηκε κυριολεκτικά στο… παρά ένα της μεταγραφικής περιόδου, καθώς τα έγγραφα κατατέθηκαν στις 23:59 ώρα Ισπανίας.

Συγκεκριμένα, οι “μπλαουγκράνα” συμφώνησαν να παραχωρήσουν στους “κολτσονέρος” τον 30χρονο επιθετικό δανεικό έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ, με τους “Πρωταθλητές” να υποχρεούνται να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή(2+1) το ερχόμενο καλοκαίρι, καταβάλλοντας τη ρήτρα των 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Γκριεζμάν, έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στην Μπαρτσελόνα, επιστρέφει στην Ατλέτικο, με τους “μπλαουγκράνα” να είχαν δαπανήσει το 2019 για την απόκτησή του 120 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, ο ίδιος δεν κατάφερε ποτέ να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής της “Μπάρτσα”, με μόλις 35 γκολ σε 102 συμμετοχές. Πλέον, επιστρέφοντας στην παλιά του αγάπη, θα τεθεί και πάλι κάτω από τις οδηγίες του Ντιέγκο Σιμεόνε, καταγράφοντας στην πρώτη του θητεία με τους “ροχιμπλάνκος” (2014-2019), 257 συμμετοχές, 133 γκολ και 50 ασίστ.

Επιμέλεια: Ιπποκράτης Φινδάνης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *