Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Ράσφορντ : “Στη ζωή μου, οι άνθρωποι ήθελαν να αποτύχω”

Share

Ο Μάρκους Ράσφορντ, γνωστός για τις φιλανθρωπικές τους δράσεις, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα αναφορικά με τις φυλετικές διακρίσεις, συμμετέχοντας στην εκστρατεία για την καταπολέμηση της παιδικής πείνας.

Ο διεθνής Άγγλος, παρά το γεγονός πως είναι μόλις 23 ετών, έχει τοποθετηθεί πολλές φορές για τα κοινωνικά ζητήματα, ενώ δεν έμεινε μόνο σε λόγια αλλά προχώρησε και σε πράξεις. Το προηγούμενο καλοκαίρι, ο Μάρκους Ράσφορντ συνεργάστηκε με την οργάνωση FareShareUK και βοήθησε όσα παιδιά είχαν προβλήματα επισιτισμού κατά τη διάρκεια του lockdown και κατάφερε να συγκεντρώσει περίπου 20 εκατομμύρια λίρες.

Αυτή τη φορά, έδωσε συνέντευξή του στην “Telegraph” και μίλησε για τον εκφοβισμό στο διαδίκτυο αλλά και για το μείζον ζήτημα του ρατσισμού, κάτι το οποίο βίωσε και ο ίδιος στο παρελθόν.

«Στη ζωή μου, οι άνθρωποι πάντα ήθελαν να αποτύχω. Υπάρχει μεγάλη ζήλια και μεγάλο μίσος εκεί έξω. Οι άνθρωποι δεν θέλουν να βλέπουν τους νέους μαύρους να είναι επιτυχημένοι. Απλώς πιστεύω ότι βρήκα έναν τρόπο να το διοχετεύσω».

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *