Type to search

ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός: Βόμβα με Φιλίποβιτς

Share

Την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ελληνικού πόλο ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός καθώς έκανε δικό του τον αρχηγός της Εθνικής Σερβίας, Φίλιπ Φιλίποβιτς. 

Έναν απο τους μεγαλύτερους πολίστες στον κόσμο έκανε δικό του ο Ολυμπιακός καθώς ο Φίλιπ Φιλίποβιτς, υπέγραψε στους ερυθρόλευκους.

Πρόκειται για μια απο τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του ελληνικού πόλο, και μια απο τις πιο ηχερές στην Ευρώπη ενόψει την νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Φίλιπ Φιλίποβιτς είναι ο αρχηγός της Εθνικής Σερβίας και είναι ιδιαίετερα δημοφιλής στους φανατικούς φιλάθλους του πόλο, έχοντας κατακτήσει τα πάντα στην καρίερα του.

Το φαρμακερό αριστερό χέρι του 33χρονου Σέρβου περιφερειακού έχει πληγώσει αμέτρητες φορές τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ τα γκολ του έχουν μπει πολλές φορές στα καλύτερα της χρονιάς.

Ή συγκεκριμένη μεταγραφή έγινε κάτω απο τις ευλογίες του ισχυρόυ άνδρα της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος επιθυμεί όλα τα τμήματα του συλλόγου να παραμείνουν στην αφρόκρεμα, και να συνεχίζουν να διεκδικούν εγχώριους αλλά και ευρωπαικούς τίτλους.

Επιμέλεια: Μιχάλης Λυτρίβης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *