Type to search

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

“Χαλάει” το deal Νάπολι-Κονσεϊσάο!

Share

Απόλυτη ανατροπή σκηνικού στην Νάπολι μέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο όσον αφορά στο θέμα του προπονητή! Από χθες το απόγευμα ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ήταν το φαβορί για να κάτσει στους πάγκους των Ναπολιτάνων, όμως το deal φαίνεται να χαλάει πλήρως.

Κάποιες ξαφνικές διαφωνίες που προέκυψαν όσον αφορά στο συμβόλαιο του Πορτογάλου (ο Ντε Λαουρέντις ήταν διατεθειμένος να του προσφέρει 3,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο για διετές συμβόλαιο) έφεραν την οριστική ρήξη και πλέον οι δύο πλευρές κινούνται προς εντελώς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα, αυτή τη στιγμή επικρατέστερος υποψήφιος είναι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι (κάποιοι κάνουν λόγο για συμφωνία που θα του αποφέρει 3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο), ενώ στη λίστα του Ντε Λαουρέντις είναι επίσης και τα ονόματα των Κριστόφ Γκαλτιέ, Σιμόνε Ιντζάγκι, Ίβαν Τζούριτς και Βιντσέντσο Ιταλιάνο.

Ενώ, στην Πορτογαλία αναφέρουν πως ο Κονσεϊσάο σκοπεύει να συναντηθεί με τους διοικούντες την Πόρτο που σχεδιάζουν να του προτείνουν επέκταση της συνεργασίας τους για άλλα δύο χρόνια (με 3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως καθαρές αποδοχές).

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *