Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Άρης και Adidas: 3 χρόνια συμφωνία

Share

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης (25/05), με ένα video στα social media, η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε ότι θα πορευτεί με την Adidas από τη νέα σεζόν, όσον αφορά την ένδυση των ποδοσφαιριστών και κάθε είδος ιματισμού σχετικά με την ομάδα.

Το μεσημέρι, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ γνωστοποίησε περισσότερες λεπτομέρειες, ενημερώνοντας πως πρόκειται για τριετή συνεργασία.

Μάλιστα, για τη συνεργασία τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, που σχολίασε:

«Eίμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που από τη νέα αγωνιστική περίοδο και για τα επόμενα τρία χρόνια θα συνεργαστούμε με την κορυφαία εταιρεία αθλητικής ένδυσης, την adidas, γεγονός που επιβεβαιώνει την αποφασιστικότητά μας να βρισκόμαστε κάθε χρόνο όλο και ψηλότερα».

Από την πλευρά του, ο General Manager SEE της adidas, κ. Θοδωρής Καραντζούλης, είπε για τη νέα συνεργασία της εταιρείας:

«Η adidas ανέκαθεν ήταν δίπλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γεγονός που επισφραγίζεται με τη νέα μας συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, μια ομάδα που συνδυάζει τη μεγάλη ιστορία με την ευρωπαϊκή παρουσία την επόμενη σεζόν. Επίσης, η εμπορική προοπτική αυτής της συνεργασίας είναι σημαντική, λόγω της διευρυμένης βάσης οπαδών της ομάδας, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε όλη την Ελλάδα».

Το προσεχές διάστημα, η Adidas αναμένεται να σχεδιάσει και να παρουσιάσει την πρώτη της φανέλα για τον Άρη, διανέμοντας τη στην αγορά για τους φιλάθλους της ομάδας.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *