Type to search

ΠΟΛΟ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Πόλο Ανδρών : Προκρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι η ΑΕΚ

Share

Μέσα από την διαδικασία των πέναλτι βγήκε ο νικητής του ζευγαριού Πανιώνιος – ΑΕΚ, με την Ένωση να επικρατεί 13-12 και να περνάει στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Πόλο Ανδρών.

Η ΑΕΚ επικράτησε του Πανιωνίου με 13-12 στην διαδικασία των πέναλτι μετά από την κανονική διάρκεια του παιχνιδιού που έληξε 7-7. Έτσι, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Stoiximan Κυπέλλου, εκεί όπου θα αναμετρηθεί με το νικητή του ζευγαριού Περιστέρι – ΠΑΟΚ.

Η Ένωση παρά το γεγονός πως βρισκόταν πίσω στο σκορ για σχεδόν όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, κατάφερε να ισοφαρίσει 50 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του παιχνιδιού με τον Βούκσεβιτς. Στα πέναλτι, ήρωας ήταν ο Κώστας Φλέγκας, ο οποίος απέκρουσε το 6ο πέναλτι της ομάδας της Νέας Σμύρνης στέλνοντας τους κιτρινόμαυρους στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 3-1, 1-1, 0-2, 5-6.

Πανιώνιος (προπονητής Κώστας Δήμου): Σαλτερής , Μπουζαλάς, Σπυρόπουλος, Νιαρχάκος, Μπραΐμης 2, Γαβαλάς 1, Καλαϊτζής 2, Ζουρίδης 2, Αλεξίου, Δήμου 2, Νταλάπας, Καπετανάκης 3, Λιμαράκης, Μοσχοβέλης, Κούκουνας.

ΑΕΚ (προπονητής Κωνσταντίνος Δάνδολος): Φλέγκας, Καζάζης, Σταμέλος , Κουτσιαλής 1, Βούκσεβιτς 3, Κουλιεράκης, Κουρλιάφτης 5, Γιαννουρής, Παυλιδάκης, Στελλάτος 2, Βλατάκης, Μαυρωτάς, Κατσινουλας, Ζωρζος, Παπάκος 2.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *