Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σταματάει το ποδόσφαιρο στην Αργεντινή λόγω κορωνοϊού

Share

Τέλος το ποδόσφαιρο, για κάποιο χρονικό διάστημα, στην Αργεντινή λόγω κορωνοϊού. Η ομοσπονδία προχώρησε στην αναβολή όλων των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων ενώ την ίδια μέρα η κυβέρνηση της χώρας γνωστοποίησε πως αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου το Copa America.

Η πανδημία στην Αργεντινή βρίσκεται εκ νέου σε έξαρση, αναγκάζοντας την ομοσπονδία της χώρας να βάλει στοπ σε κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα. Αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια μέρα η χώρα ανακοίνωσε πως θα αναλάβει το Copa America που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι, λόγω των αντιδράσεων κατά της κυβέρνησης της Κολομβίας. Πλεόν, περιμένουμε τις εξελίξεις που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα.

Οι διοργανώσεις Copa Libertadores και Copa Sudamericana βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και μένει να δούμε αν τελικά οι αγώνες των ομάδων της Αργεντινής θα διεξαχθούν κανονικά ή θα αναβληθούν για μελλοντική ημερομηνία.

Υπενθυμίζεται πως η Ρίβερ Πλέιτ αγωνίστηκε για το Copa Libertadores απέναντι στη Σάντα Φε από την Κολομβία με 11 μόλις ποδοσφαιριστές και τον μέσο Ένζο Πέρεζ να κάθεται κάτω από τα δοκάρια της ομάδας λόγω έλλειψης τερματοφυλάκων.

 

Κωνσταντίνος Λυρίδης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *