Type to search

Κεντρική ΛΙΓΚ 1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές ζητά ο Εμπαπέ για να παραμείνει στην Παρί

Share

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει προχωρήσει στην διαδικασία ανανέωσης συμβολαίων με τους Νεϊμάρ και Ντράξλερ, αυτό που απομένει ωστόσο είναι να «βολέψει» και έναν ακόμη σταρ του ποδοσφαίρου, τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Από ότι φαίνεται, μέχρι στιγμής, η υπόθεση του Γάλλου επιθετικού, δεν είναι και τόσο εύκολη και μάλιστα από μεριάς του, ο Εμπαπέ, απέρριψε ήδη τέσσερις φορές πρόταση επέκτασης της πρωταθλήτριας Γαλλίας.

Σχετικά με τα όσα δημοσίευσε η «Le Parisien», ο παίκτης από την πλευρά του έχει αιτήματα, τα οποία ενδεχομένως να μην γίνουν αποδεκτά από την διοίκηση. Από την άλλη ο Ελ Κελαϊφι δείχνει να μην πτοείται καθόλου με όλο αυτή την ιστορία και θέλει να κάνει ότι περνάει από το χέρι του έτσι ώστε να κρατήσει των Εμπαπέ στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Ο 22χρονος Γάλλος επιθετικός ζητά από την διοίκηση της Παρί να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο απώτερος στόχος του είναι να κατακτήσει το κύπελλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης – UEFA Champions League.

Ιωάννης Ρούσσος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *