Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΡΙΕ Α

Ιμόμπιλε: «Ο Κάιρο μού έκανε φραστική επίθεση – Δε μπορώ να το αφήσω έτσι» [pic]

Share

Ο άσος της Λάτσιο. Τσίρο Ιμόμπιλε, δέχθηκε προσβολές από τον πρόεδρο της Τορίνο, Ουρμπάνο Κάιρο, μετά το πέρας του αγώνα με την Τορίνο (0-0). O ίδιος ο Ιμόμπιλε έκανε γνωστό το συμβάν μέσω του Instagram.

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε γνωστοποίησε στα σόσιαλ μίντια και συγκεκριμένα με ανάρτησή του στο Instagram, την λεκτική επίθεση που δέχθηκε από τον πρόεδρο της Τορίνο, Ουρμπάνο Κάιρο, μετά την χθεσινή (18/5) ισοπαλία με την Τορίνο (0-0). Ο Ιμόμπιλε υποστήριξε πως ο Κάιρο τόν πλησίασε και άρχισε να τον προσβάλλει με απρεπείς χαρακτηρισμούς και επιπλέον, υπονόησε πως ο άσος των Λατσιάλι έπαιξε όντας προσβεβλημένος με κορονοϊό.

Στην ανάρτησή του ανέφερε χαρακτηριστικά, καταδικάζοντας το γεγονός, πως δεν είναι δεκτές τέτοιου είδους επιθέσεις πόσω μάλλον από ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

«Όλοι γνωρίζουν τον Τσίρο (Ιμόμπιλε), εντός και εκτός γηπέδου. Δέχομαι την κριτική ως ποδοσφαιριστής, αλλά όχι προσβολές προς το πρόσωπο μου. Ειδικά αν προέρχονται από ανθρώπους που διοικούν στο ποδόσφαιρο», ήταν τα αγανακτισμένα λόγια του Ιταλού.

Συνέχισε λέγοντας πως, « Μετά το τέλος του αγώνα, ο πρόεδρος της Τορίνο, Ουρμπάνο Κάιρο με πλησίασε και άρχισε να με προσβάλλει, να μου κάνει φραστική επίθεση και να μην κατηγορεί πως έπαιζα με κατακόκκινα μάτια (αποφασισμένος για τη νίκη) και άλλα, σχετικά με τον πρώτο μου αγώνα εναντίον της Τορίνο, φτάνοντας στο σημείο να πει πως έπαιξα εκείνο τον αγώνα έχοντας βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.».

Ποτέ δεν έχω σταματήσει να ευχαριστώ τον Πρόεδρο Κάιρο για την ευκαιρία που μου έδωσε να αφήσω το στίγμα μου στην Τορίνο. Αλλά δεν μπορώ να το αφήσω αυτό να περάσει έτσι, είναι κάτι που ξεπερνάει το ποδόσφαιρο. Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Τσίρο Ιμόμπιλε. Ένας παίκτης που σέβεται τους κανόνες και τις αρχές του fair play. Δεν μπορώ να ανεχτώ προσβολές χωρίς καμία αιτία».

Επιμέλεια: Σοφία Τζιούβελη

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *