Type to search

ΛΙΓΚ 1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντράξλερ : Ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Παρί μέχρι το 2024

Share

Ο Γιούλιαν Ντράξλερ ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν έως το 2024, λίγες εβδομάδες πριν τη λήξη του και θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Παρισιού μέχρι το 2024.

Η Παρί Σεν Ζερμέν προχώρησε με συνοπτικές διαδικασίες στην ανανέωση του συμβολαίου του Γιούλιεν Ντράξλερ μέχρι το 2024, βάζοντας τέλος στα σενάρια που δημιουργήθηκαν γύρω από το όνομα του Γερμανού, ο οποίος θα έμενε ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Ντράξλερ φοράει τη φανέλα της Παρί από το 2017, όταν και μετακόμισε στο Παρίσι από τη Βόλφσμπουργκ έναντι 34 εκατομμυρίων ευρώ. Η μεταγραφή του συνοδεύτηκε από μεγάλες συζητήσεις γύρω από το όνομά του. Λόγω των τραυματισμών του δεν κατάφερε να αποδόσει όπως θα περίμενε τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του. Αποτελεί πάντως έναν πολύτιμο παίκτη για τους Παριζιάνους κάτι που φάνηκε να αναγνωρίζει και ο προπονητής του, Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Έτσι, ο γερμανός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν για τουλάχιστον τρεις ακόμη σεζόν παρά το ενδιαφέρον που εξέφρασαν Άρσεναλ και Λίβερπουλ (σε περίπτωση που έμενε ελεύθερος)

 

Κωνσταντίνος Λυρίδης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *