Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

ΑΕΚ: Ολιβέιρα…τέλος – έρχεται νέο φορ

Share

Ο Νέλσον Ολιβέιρα φαίνεται πως θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν από την ΑΕΚ. Ο Παναγιώτης Κονέ αποφάσισε να μην διαπραγματευτεί με τον Πορτογάλο φορ και να αναζητήσει άλλον επιθετικό στη μεταγραφική αγορά.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σήμερα (11/05) η Live Sport, φαίνεται πως ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ, έχει πάρει ήδη την απόφαση να μην μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης της παραμονής του Νέλσον Ολιβέιρα. Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιό του λήγει το φετινό καλοκαίρι, οπότε κρίνεται πιθανό ο Πορτογάλος φορ να μην φορέσει ξανά τη φανέλα της ΑΕΚ, αφού είναι εδώ και βδομάδες τραυματίας και δύσκολα θα προλάβει τα δύο παιχνίδια που απομένουν.

Ο κύριος λόγος που οι άνθρωποι της «Ένωσης» κατέληξαν σε αυτή την απόφαση, φέρεται να είναι οι υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν προς το πρόσωπο του Ολιβέιρα, χωρίς, ωστόσο, ποτέ να εκπληρωθούν. Επικρατεί η άποψη πως όσα προσέφερε εντός των τεσσάρων γραμμών, ήταν δυσανάλογα με το «ηγεμονικό» συμβόλαιο που ζητούσε.

Όπως προκύπτει, λοιπόν, από τα παραπάνω, η ΑΕΚ αναμένεται να κινηθεί άμεσα για τον αντικαταστάτη του. Στόχος είναι επιθετικός ικανός να πάρει φανέλα βασικού άμεσα και να διαθέτει χαρακτηριστικά διαφορετικά από τον Πορτογάλο φορ.

 

Φάνης Τσοκανάς

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *