Type to search

Κεντρική ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό ο Λάζλο Μπόλονι!

Share

Η ήττα από την ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής, αποτέλεσε το κύκνειο άσμα για τον Ρουμάνο στην τεχνική ηγεσία…

Παρελθόν αποτελεί ο Λάζλο Μπόλονι από τον πάγκο του ‘τριφυλλιού’, με τους πράσινους να πηγαίνουν με υπηρεσιακό προπονητή τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο στα τελευταία ματς της σεζόν. Η απόφαση είναι οριστική και φυσικά τη νέα σεζόν θα υπάρχει νέα τεχνική ηγεσία, η οποία θα προσπαθήσει να χαράξει μαζί με τους ανθρώπους της ομάδας τη νέα στρατηγική για οριστική αλλαγή σελίδας. Μαζί με τον Μπόλονι, αποχωρεί και ο βοηθός του Σεργκέι Κουζνιέτσοφ, έχοντας αποτύχει να διορθώσει κακώς κείμενα και να οδηγήσει την ομάδα σε ευρωπαϊκές θέσεις.

Η παρουσία του Μπόλονι στην ομάδα της Αθήνας μπορεί κάλλιστα να χωριστεί σε δύο διαφορετικές περιόδους, καθώς μέχρι τη νίκη στο ‘Απόστολος Νικολαιδης’ με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟ μετρούσε ρεκόρ 12-3-3.Από εκεί και πέρα όμως, οι αποτυχίες πολλαπλασιάστηκαν έχοντας 2-5-7, με μοναδικές επιτυχίες τις δύο εντός έδρας νίκες με τον ΠΑΟΚ..,.

Φαβορί για πρόσληψη δεν υπάρχει για την ώρα, και οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρξουν εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα, με προτεραιότητα να είναι προπονητής από το εξωτερικό…

Ηλίας Σιαφάκας

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *