Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΡΙΕ Α

Ζλάταν: Λήξη συναγερμού για Μίλαν, χάνει μόνο δύο παιχνίδια

Share

Ο τραυματισμός του Σουηδού σταρ στο παιχνίδι της Γιουβέντους, που ανησύχησε το στρατόπεδο της Μίλαν, φαίνεται να μην είναι τόσο σοβαρός τελικά. Σύμφωνα με ιταλικά μέσα χάνει μόνο δύο παιχνίδια.

Το σοκαριστικό σενάριο της πιθανότητας να χάσει ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς το Euro, μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Γιουβέντους, ακυρώνουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Ο επιθετικός των “ροσονέρι” χτύπησε στο γόνατο, αποχώρησε από την αναμέτρηση και οι πρώτες εικόνες από την κατάστασή του προκάλεσαν ένα μικρό…χάος. Μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να θεωρήσουν πως όχι μόνο τελείωσε η σεζόν του με την Μίλαν, αλλά ίσως να μην μπορεί να παίξει ούτε με τα χρώματα της Εθνικής Σουηδίας το καλοκαίρι.

Το “Sky Sport Italia”, βέβαια, αναφέρει ότι ο τραυματισμός του 39χρονου δεν είναι στα επίπεδα που εκτιμήθηκαν στην αρχή και πρόκειται να λείψει μόνο από τα επόμενα 2 παιχνίδια της ομάδας του, με Κάλιαρι και Τορίνο.

Ανοιχτό, λοιπόν, είναι το πεδίο της τελευταίας αγωνιστικής εναντίος της Αταλάντα για την Σέριε Α, όσο και για το ξεκίνημα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στις 14 Ιουνίου.

 

Σταυρούλα Μουστακάτου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *