Type to search

NBA ΜΠΑΣΚΕΤ

Σοκ στους Μπόστον Σέλτικς, εκτός ο Μπράουν για το υπόλοιπο της σεζόν!

Share

Σοκ για τους Μπόστον Σέλτικς οι οποίοι χάνουν έναν από τους σημαντικότερους παίκτες τους στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν αφού ο Τζέιλεν Μπράουν δε θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού στα εναπομείναντα ματς της Κανονικής Περιόδου αλλά και των Playoffs (εφόσον προκριθούν).

Οι “Κέλτες” θα αναγκαστούν να πορευτούν δίχως τον ένα εκ των δύο ηγετών τους, Τζέιλεν Μπράουν καθώς ο 24χρονος γκαρντ-φόργουορντ θα τεθεί νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν 2020-21 λόγω ενός προβλήματος στον σύνδεσμο του αριστερού του καρπού και θα επιβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Η ομάδα της Βοστώνης έχει φέτος πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και πλέον τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα ενόψει της συνέχειας αφού ο Τζέισον Τέιτουμ θα κληθεί να αντέξει εξ ολοκλήρου το ηγετικό βάρος χάνοντας τον “διόσκουρό” του στην ομάδα.

Ο Μπράουν στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος καθώς στην πέμπτη του χρόνια στη Λίγκα, διένυε την καλύτερη περίοδο της καριέρας του με 24.7 πόντους, 40% στο τρίποντο και 6 ριμπάουντ σε 35 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο.

 

 

Επιμέλεια: Αλέκος Χρυσικόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *