Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Κλοπ: “Θέλουμε τέσσερις νίκες για το Champions League”

Share

Ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε το σύνθημα για τέσσερις νίκες σερί και την είσοδο της ομάδας του στο Champions League.

Οι συζητήσεις και τα σενάρια για την συμμετοχή της Λίβερπουλ στο Europa Conference League δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα, ωστόσο ο προπονητής της πιστεύει ακόμα στον στόχο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Όχι αδίκως, αφού η νίκη των “Reds” απέναντι στην Σαουθάμπτον με 2-0, σε συνδυασμό με την σοκαριστική ήττα της Λέστερ από την Νιουκαστλ γεννά ξανά τις όποιες ελπίδες είχαν άπαντες στην ομάδα.

Φιγουράρουν, πλέον, στην 6η θέση της βαθμολογίας της Premier League με 57 βαθμούς, ενώ έχουν έναν αγώνα λιγότερο από την 4η Λέστερ, η οποία βρίσκεται στους 63 και είναι ένας από τους ερχόμενους αντιπάλους της.

Ο Κλοπ, μάλιστα, δήλωσε: «Αν πάρουμε 12 πόντους στα 4 τελευταία ματς νομίζω πως είναι αρκετοί για το Champions League αλλά υπάρχει ένα μεγάλο “αν”. Παίζουμε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Πέμπτη και ξέρουμε πως προηγουμένως παίζουν με την Άστον Βίλα την Κυριακή και με την Λέστερ την Τρίτη. Με το ρόστερ που έχουν μπορούν να κάνουν αλλαγές αλλά σίγουρα δεν είναι καλό για αυτούς να δίνουν τρία ματς μέσα σε μία εβδομάδα, είναι απολύτως τρελό. Δεν μπορώ να το καταλάβω αλλά έτσι είναι».

Επιμέλεια: Σταυρούλα Μουστακάτου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *