Type to search

ΑΕΚ Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντα Σίλβα: Μικρή διορία για απάντηση στην ΑΕΚ

Share

Ο Νταμιάν Ντα Σίλβα γνωρίζει και επίσημα τις λεπτομέρειες του συμβολαίου που του προσφέρει η ΑΕΚ και ζητάει διορία μίας εβδομάδας για να δώσει την απάντησή του.

Η “Ένωση” έχει στείλει και επίσημα το συμβόλαιο που προσφέρει στον Γάλλο στόπερ με διάρκεια τριών χρόνων και περιμένει την τελική απάντηση. Είναι, άλλωστε, ο νούμερο ένα στόχος της ομάδας για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας που συνεχίζει να πλήττεται και για τον λόγο αυτό, φρόντισαν οι κινήσεις τους να είναι σύντομες.

Ο Ντα Σίλβα μένει ελεύθερος από την Ρεν και εμφανίζεται θετικός σε μία…μετακόμιση στην Ελλάδα, ωστόσο οι “κιτρινόμαυροι” δεν είναι οι μόνοι που επιδιώκουν να εντάξουν τον 33χρονο στο ρόστερ τους, αφού έχει ιδιαίτερη φήμη στην Ligue1, από όπου παρουσιάζονται οι βασικοί ανταγωνιστές τους. Η κύρια ανησυχία του παίκτη ίσως είναι η εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου για να ακουστεί το πολυπόθητο “ναι”.

Εξάλλου η πλευρά της ΑΕΚ του προσφέρει κλειστό συμβόλαιο τριετίας με σημαντικές απολαβές, σε μία ηλικία που δύσκολα θα επένδυαν άλλοι.

 

Επιμέλεια: Σταυρούλα Μουστακάτου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *