Type to search

ΑΡΗΣ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

ΠΑΟΚ-Άρης: Με φόντο τη δεύτερη θέση

Share

Σκληρό αλλά και ενδιαφέρον αναμένεται να είναι το σημερινό ντέρμπι της συμπρωτεύουσας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη στην Τούμπα (15:00, Novasports1HD).

Οι δύο ομάδες είναι τα φαβορί για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης με τον “δικέφαλο του βορρά” να έχει ένα μικρό προβάδισμα (61 βαθμοί έναντι 59 του Άρη) έναντι του προσεχούς αντιπάλου του.

Παρόλα αυτά ο Πάμπλο Γκαρσία θέλησε να προσγειώσει τους παίκτες του λέγοντας πως θα έχουν ένα πολύ δύσκολο έργο. Ο 43χρονος Ουρουγουανός δεν υπολογίζει τους Κρέσπο, Καγκάβα και Ελ Καντουρί, ενώ ο Ίνγκασον συνέχισε το πρόγραμμα ειδικής διαχείρισης. Από την πλευρά του ο Άκης Μάντζιος ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να παίξουν με πάθος και θέληση για τη νίκη την ώρα που ο Έλληνας τεχνικός έχει να καλύψει και την απουσία του Τζέγκο ο οποίος χειρουργήθηκε μεσοβδόμαδα.

Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με 3-4-2-1 στο σημερινό παιχνίδι. Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του ως στόπερ θα έχει τους Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μιχαηλίδη και στα πλάγια ως φουλ μπακ τους Μπάμπα και Ροντρίγκο. Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Ντόουγκλας και Σβαμπ, με τον Ουάρντα και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να πλαισιώνουν στην επίθεση τον Κρμέντσικ.

Ο Άρης, από τη μεριά του, θα παραταχθεί με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κουέστα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σάκιτς, Μπεναλουάν, Ροζ και Σούντγκρεν. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ματίγια και Σάσα, με τους Γκάμα, Μαντσίνι και Γκαρσία να είναι πίσω από τον Μάνο.

 

Επιμέλεια: Αλέκος Χρυσικόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *