Type to search

Ντάνιελ Μαντσίνι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Παναθηναϊκός : Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ντάνιελ Μαντσίνι

Share

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι ανακοινώθηκε ( 26/1 ) ως νέος παίκτης του Παναθηναϊκού, αφού οι << πράσινοι >> τον πήραν από τον Άρη για 3 εκατ. ευρώ. Ο 26χρονος Αργεντινός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι και το 2026 και αποτελεί την επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα άκρα της επίθεσης.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι δύο ομάδες είχαν ήδη συμφωνήσει από την Τετάρτη το πρωί ( 25/1 ), ενώ ο παίκτης βρισκόταν στην Αθήνα από την Τρίτη ( 24/1 ) για να διεξαχθούν οι απαραίτητες διαδικασίες και οι ιατρικές εξετάσεις. Ο Μαντσίνι ήταν 3,5 χρόνια στον Άρη με τον οποίο είχε 123 συμμετοχές, με 14 γκολ και 14 ασσίστ. Ο πρώην εξτρέμ του Άρη, μάλιστα, είναι ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες ασσίστ στο φετινό πρωτάθλημα με 6, μαζί με τον Κάρλες Σόρια του ΠΑΣ Γιάννενα.

Ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε την απόκτηση του μεσοεπιθετικού με ανάρτηση στο κανάλι της ΠΑΕ στο YouTube, απαντώντας παράλληλα σε μερικές ερωτήσεις για την ομάδα. Μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι όταν έμαθε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ζήτησε από τον ατζέντη του να κάνει το παν για να εξασφαλίσει τη μεταγραφή εκεί.

Ο Μαντσίνι με δική του ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram αποχαιρέτησε τους οπαδούς του Άρη.<< Αγαπημένοι μου φίλοι, είναι λίγο δύσκολο να βρω τις σωστές λέξεις για να πω αντίο. Μέσα από το βίντεο αυτό απλά μεταφέρω εικόνες αγάπης προς τον ΑΡΗ και τον κόσμο του. Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει για εμένα. Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και όλους με όσους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια τόσο στο ποδοσφαιρικό τμήμα όσο και στην ΠΑΕ.

Τέλος θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στον πρόεδρο της ομάδας, κ. Θεόδωρο Καρυπίδη, που αγκάλιασε την αγωνία μου και δέχθηκε απόλυτα την επιθυμία μου για το επόμενο μου βήμα. Θα τον ευχαριστώ για πάντα. Υ.Γ. Εύχομαι καλή τύχη στην ομάδα για τον αποψινό αγώνα ( σ.σ. το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο ( 25/1 ) ). Η απόφαση της μη συμμετοχής μου είναι προϊόν σκέψης και συζήτησης με τον προπονητή και τον πρόεδρο της ομάδας και είχε να κάνει με το επίπεδο συγκέντρωσης μου ως παίκτη υπό μεταγραφή. Ντάνιελ. >>

Γράφει ο Χρήστος Σκούρας.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *