Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ

Πανσερραϊκός – Καβάλα 1-3: Η κορυφή της ανήκει

Share

Η Καβάλα πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα του Πανσερραϊκού, επικρατώντας στο μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ με 3-1, με γκολ των Κόκκορη και Κόλλα. 

Η Καβάλα δεν αστειεύεται και το δείχνει. Οι αργοναύτες έφυγαν με σπουδαίο διπλό από την έδρα του Πανσερραϊκού, στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ, καθώς επικράτησαν με 3-1.

Το σκορ άνοιξε ο Κόκκορης στο 14΄ , τελειώνοντας τη φάση μετά από δικό του κλέψιμο. Δώδεκα λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης διπλασίασε το προβάδισμα της Καβάλας, αυτή τη φορά με κεφαλιά. Οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι χάρη στο αυτογκόλ του Παντεκίδη στο 31΄ αλλά δεν κατάφεραν τίποτα παραπάνω στη συνέχεια. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 87΄ , με τον Κόλλα να σκοράρει μετά το ωραίο ξεδίπλωμα της αντεπίθεσης.

Έτσι, η Καβάλα παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου με 25 βαθμούς, μένοντας παράλληλα για πέμπτο σερί ματς αήττητη, ενώ ο Πανσερραϊκός έμεινε στους 19 βαθμούς και τη τρίτη θέση, σπάζοντας το δικό του αήττητο που κρατούσε εφτά παιχνίδια.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *