Type to search

ELITE LEAGUE ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ψυχικό-Καβάλα 90-82: Πάλεψε ο Johnson νίκησε ο Segu

Share


Οι δυο μοναδικές ομάδες ,Ψυχικό και Καβάλα, που δεν συμμετέχουν σε κάποια ισοβαθμία στη βαθμολογία, μετά από 16 αγωνιστικές στη Ελίτ Λιγκ Ερρίκος Ντυνάν, διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο κλειστό γυμναστήριο Ψυχικού. Οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν με 90-82 και έφτασαν με αυτόν τον τρόπο την δέκατη φετινή τους νίκη στο πρωτάθλημα και ανέβηκε προσωρινά στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ( Ηρακλής, Τρίτων και Κόροιβος έχουν επίσης 10 νικές αλλά έχουν και παιχνίδι λιγότερο). Στον αντίποδα, η φιλοξενούμενη ομάδα της Καβάλας σημείωσε την 15η φετινή της ήτα και παρέμεινε στην τελευταία θέση.

Από την αρχή του παιχνιδιού το Ψυχικό είχε το πάνω χέρι και δεν έχασε ούτε μια στιγμή το προβάδισμα. Ο πολύ ζεστός Μαλέλης που έφτασε τους 11 πόντους από την πρώτη κιόλας περίοδο, σε συνδυασμό με τον πάντα δραστήριο Segu και τα πολλά ελεύθερα σουτ πίσω από την γραμμή των 6,75 βοήθησαν την ομάδα του κ. Ρεμεντέλα να βρίσκει συνεχώς λύσεις απέναντι στην άμυνα της Καβάλας. Οι φιλοξενούμενοι με τους Johnson και Ταχυρίδη να αναλαμβάνουν κάθε επιθετική προσπάθεια ακολουθούσαν στο σκορ χωρίς να καταφέρουν να ψαλιδίσουν επικίνδυνα την διαφορά και το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 49-41.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση δεν άλλαξε για καμία από τις δυο ομάδες. Ο Segu ΄΄έτρεχε΄΄ τους αντιπάλους του , ο Παπανικολάου (10 π.) έδειξε την εμπειρία του σε άμυνα και επίθεση ενώ πολλές βοήθειες κυρίως στην επίθεση έδωσαν ο Παύλος (10 π.) για το Ψυχικό. Την ίδια στιγμή οι φιλοξενούμενοι του κ. Πενταζίδη με την, καθ’ όλη την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, πολλή επιθετική τους άμυνα φορτώθηκαν με φάουλ και έστελναν τους αντιπάλους του πολύ συχνά στην γραμμή της φιλανθρωπίας. Εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο για την Καβάλα συνέχισαν να κάνουν ο Johnson (26 π.) και ο Ταχυρίδης (13 π.) ενώ άξιος συμπαραστάτες του , τουλάχιστον στην επίθεση ήταν ο Πουλιανίτης με 16 πόντους ( τελείωσε το πρώτο ημίχρονο με μόλις τέσσερις ). Η διαφορά του σκορ έφτασε και τους 15 υπέρ του Ψυχικού (81-66 με χρόνο 4:55 για την λήξη) ενώ το τελικό σκορ 90-82 έδωσε στους γηπεδούχους το ροζ φύλλο αγώνα.

Την επόμενη ( 17η αγωνιστική) το Ψυχικό φιλοξενείται από το Αγρίνιο ενώ η Καβάλα υποδέχεται στην έδρα της τον Τρίτωνα.

ΨΥΧΙΚΟ (κ. ΡΕΜΕΝΤΕΛΑΣ): VICTOR (12 π.), ΚΟΥΚΑΣ (7 π.), SEGU ( 20 π.), ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ (10 π.), ΑΜΒΡΑΖΗΣ ( 2 π.), ΜΑΛΕΛΗΣ (14 π.), ΠΑΥΛΟΣ (10 π.), ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ( 5 π.), ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ( 3 π.), ΤΣΟΧΛΑΣ ( 7 π.), OKEKUEJEN ( συμμετοχή)

ΚΑΒΑΛΑ ( κ. ΠΕΝΤΑΖΙΔΗΣ) : JOHNSON (26 π.), ΜΠΟΖΗΣ ( 2 π.), ΠΟΥΛΙΑΝΙΟΥΤΗΣ (16 π.), ΚΡΙΕΖΑΣ ( 7 π.) , ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ( συμμετοχή), ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ (2 π.), ΤΑΧΥΡΙΔΗΣ ( 13 π.), WEBSTER ( 5 π.), ΤΣΕΛΛΟΣ (11 π.)

Επιμέλεια : Αντώνης Παπαδόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *