Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2

Σούπερλιγκ 2 – πλέι-άουτ: Σπουδαίο διπλό για τον Καραϊσκάκη, υποβιβάστηκε ο Ο.Φ.Ι

Share

Ο ΚαραΪσκάκης Άρτας έφυγε με τεράστιο διπλό από την έδρα της Δόξα Δράμας, επικρατώντας με 4-2 με ανατροπή και έμεινε ολοζώντανος στη μάχη για την σωτηρία. Καταδικαστική ήττα για τον Ο.Φ Ιεράπετρας που υποβιβάστηκε και μαθηματικά, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. 

Η δράση στα πλέι-άουτ της Σούπερλιγκ 2 συνεχίστηκε σήμερα (8/5) με την διεξαγωγή της τρίτης αγωνιστικής. Ο Καραϊσκάκης Άρτας πέτυχε το αποτέλεσμα που ξεχωρίζει, καθώς πέρασε με 4-2 από την έδρα της Δόξα Δράμας και μείωσε την απόσταση από την σωτηρία στο πόντο, εκεί όπου βρίσκονται οι Δραμινοί. Το διπλό ήρθε και με εντυπωσιακό τρόπο και συγκεκριμένα με ανατροπή στα τελευταία δέκα λεπτά. Οι γηπεδούχοι προηγούνταν μέχρι το 80΄ με 2-1, αλλά τα γκολ των Βρέβου, Ρούνεϊ και Δούμτσιου χάρησαν το σπουδαίο τρίποντο στους Αρτινούς.

Ο Ο.Φ Ιεράπετρας ηττήθηκε με 1-0 από τον Απόλλωνα Λάρισας, με γκολ του Σέχου στο 8΄, και υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Φούτμπολ Λιγκ. Οι Κρητικοί παρέμειναν στην τελευταία θέση με 17 βαθμούς, στο -7 από την σωτηρία, διαφορά που δεν ανατρέπεται στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές.

Στο άλλο παιχνίδι, η αδιάφορη Παναχαϊκή κέρδισε στην έδρα της με 2-1 τα Τρίκαλα, με την Θεσσαλική ομάδα να βρίσκεται πλέον μόλις δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Τα τέρματα των νικητών σημειώθηκαν από τους Παπαδόπουλο στο 13΄ και Μπάλτροβιτς στο 20΄, με τον Σταματή απλώς να μειώνει σε 2-1 στο 35΄.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής των πλέι-άουτ:

Δόξα Δράμας – Καραϊσκάκης Άρτας 2-4 (Σαμπανίδης 23΄, Πινδώνης 71΄ – Ναζίμ 60΄, Μπρέμπος 80΄, Ρούνεϊ 81΄, Δούμτσιος 84΄)

Απόλλων Λάρισας – Ο.Φ Ιεράπετρας 1-0 (Σέχου 8΄)

Παναχαϊκή – Τρίκαλα 2-1 (Παπαδόπουλος 13΄, Μπάλτροβιτς 20΄ – Σταματής 35΄)

Βαθμολογία

Παναχαϊκή 34

Απόλλων Λάρισας 28

Τρίκαλα 25

Δόξα Δράμας 24


Καραϊσκάκης Άρτας 23

Ο.Φ Ιεράπετρας 17

Επόμενη αγωνιστική (15/5, 14:45)

Τρίκαλα – Δόξα Δράμας

Ο.Φ Ιεράπετρας – Παναχαϊκή

Απόλλων Λάρισας – Καραϊσκάκης Άρτας

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *