Type to search

Α2 ΑΝΔΡΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ

Γκαγκαλούδης: Έκανε φάουλ σε 16χρονο αντίπαλό του και τού χάρισε βολές![vid]

Share

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης σε μία κίνηση fair play στο τέλος της αναμέτρησης μεταξύ Αμαρουσίου και Καβάλας (98-69) έκανε φάουλ επίτηδες στον 16χρονο Γιάννη Μακαρίτη και τού έδωσε την ευκαιρία να πετύχει δύο βολές.

Ο παλιός είναι αλλιώς” έλεγε ένα παλιό τραγούδι. Ο λόγος για τον Γιάννη Γκαγκαλούδη ο οποίος στην αναμέτρηση Μαρούσι- Καβάλα (98-69) για την Α2 ανδρών προέβη σε μία κίνηση fair play. Ο 43χρονος γκαρντ έκανε επίτηδες φάουλ στον 16χρονο αντίπαλό του, Γιάννη Μακαρίτη, και τού έδωσε την ευκαιρία για δύο βολές. Ο ίδιος αποκάλυψε πως ο “μικρός” θα μπορούσε να είναι και γιος του μιας και έχουν 27 ολόκληρα χρόνια διαφορά.

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης γι’ αυτή την κίνησή του δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα, στο λογαριασμό του στα σόσιαλ μίντια: « Αυτόν εδώ το τύπο τον ξέρω από 6 χρόνων που παίζαμε μπάσκετ στη Καβάλα στο μπαλκόνι του σπιτιού του… Τα έφερε έτσι η ζωή και παίξαμε αντίπαλοι μετά από 11 χρόνια…. Του έκανα φαουλάκι έβαλε και τις βολίτσες οπότε όλα μια χαρά… Ο λόγος που αγαπώ το μπάσκετ είναι αυτές οι στιγμές που μόνο ο αθλητισμός στις προσφέρει… Πολύ χαρούμενος… Το κοντέρ σήμερα έγραψε 30 με 7 τρίποντα… Η ομάδα παίζει ωραίο μπάσκετ χαιρόμαστε την κάθε στιγμή αλλά νομίζω ένα μεγάλο μπράβο ανήκει στον προπονητή μου… Είμαστε δημιούργημα του από όλες τις απόψεις… Τέλος θέλω να αφιερώσω τους 30 στην μεγαλύτερη καψούρα της ζωής μου γιατί εχτές μου έφυγε η ψυχή… Αγάπη μου μην ανησυχείς 3 βδομάδες κουράγιο και όλα θα είναι όπως πριν… Μαρούσι είμαστε… »

Επιμέλεια : Σοφία Τζιούβελη

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *