Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Κοιτάει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο η Νιούκαστλ

Share

Στο στόχαστρο της Νιούκαστλ βρίσκεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, με τις «καρακάξες» να ετοιμάζουν την κίνησή τους το προσεχές καλοκαίρι. 

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ενδέχεται να αφήσει τη Λισαβόνα για να γίνει κάτοικος Αγγλίας για λογαριασμό της Νιούκαστλ. Οι «καρακάξες» είναι διατεθειμένες να κάνουν την κίνηση τους το προσεχές καλοκαίρι και να τον πάρουν από την Μπενφίκα.

Πρόκειται για μια ειλημμένη απόφαση της αγγλικής ομάδας, καθώς ο Στιβ Μπρους δεν εμπιστεύεται απόλυτα κανέναν τερματοφύλακα από τους τρεις υπάρχοντες. Βέβαια, το όνομα του 27χρονου Έλληνα δεν βρίσκεται για πρώτη φορά στην μεταγραφική ατζέντα, διότι και το προηγούμενο καλοκαίρι είχε γίνει προσπάθεια για να αποκτηθεί από τους «Αετούς» αλλά η επιθυμία της Νιούκαστλ δεν έγινε πραγματικότητα.

Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά γιατί ο Βλαχοδήμος δεν αποτελεί πια την πρώτη επιλογή του Ζόρζε Ζεσούς για την υπεράσπιση της εστίας, με τον «Όντι» να έχει αγωνιστεί σε 24 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά στο πρωτάθλημα, που μετρά 17 συμμετοχές, έχει να παίξει από τις 18 Φεβρουαρίου.

Το συμβόλαιο του λήγει το 2024, αλλά μια πρόταση της τάξης των 20 εκατομμυρίων ευρώ θα κάνει την Μπενφίκα να πει το ναι και να τον παραχωρήσει, με την Νιούκαστλ να είναι αυτή τη στιγμή σε θέση pole position για να τα καταφέρει.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *