Type to search

Κεντρική ΤΕΝΝΙΣ

Σάκκαρη: «Ήμουν καλή από κάθε άποψη»

Share

Ευχαριστημένη με την εμφάνιση της απέναντι στην Ανέτ Κονταβέιτ και την πρόκριση στους 16 του Madrid Open ήταν η Μαρία Σάκκαρη, όπως δήλωσε στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα. 

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν καταιγιστική απέναντι στην Ανέτ Κονταβέιτ και προκρίθηκε εύκολα στους 16 του Madrid Open.

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε του αγώνα, εξέφρασε αρχικά την ικανοποίηση της για την εμφάνιση που πραγματοποίησε, ενώ αναφέρθηκε και στην Εσθονή αντίπαλό της, με την οποία είναι πολύ καλές φίλες: «Αρχίζω να συνηθίζω ξανά το χώμα, γιατί προφανώς η Στουτγκάρδη ήταν ένα indoors τουρνουά. Ήρθα εδώ νωρίτερα από το συνηθισμένο και ήθελα να τα πάω καλά για πρώτη φορά. Τώρα έχω ήδη δυο νίκες και νομίζω σήμερα ήμουν πολύ καλή από κάθε άποψη. Σέρβιρα καλά, τακτικά τα πήγα πολύ καλά, δεν έχω τίποτα για να παραπονεθώ. Η Κονταβέιτ είναι πολύ καλή τενίστρια, είμαστε καλές φίλες εκτός γηπέδου. Πάντα είναι δύσκολο να παίζω απέναντί της, αλλά νομίζω πως την έχω αντιμετωπίσει περισσότερες φορές από κάθε άλλη παίκτρια».

Στη συνέχεια τοποθετήθηκε για τον κόσμο που υπάρχει στις εξέδρες, αλλά και το πως είναι να περνάει το Πάσχα μακριά από την οικογένειά της: «Είναι θαυμάσιο να έχουμε κόσμο πίσω. Μπορεί να μην είναι γεμάτο το γήπεδο, αλλά τουλάχιστον δίνει την αίσθηση ότι σιγά-σιγά επιστρέφουμε σε μια κανονικότητα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για όλους – Είναι πάρα πολύ δύσκολο, νομίζω πιο δύσκολο από τα Χριστούγεννα, ίσως επειδή τα Χριστούγεννα είναι πάντα στην αρχή της σεζόν, ενώ το Πάσχα κάπου στη μέση. Είναι δύσκολο γιατί η αδερφή μου είναι στην Αμερική, ο αδερφός μου αυτή τη φορά είναι σπίτι με τους γονείς μου. Μου λείπουν οι παππούδες μου, ξέρω ότι είναι όλοι μαζί. Οι τελευταίες 48 ώρες ήταν λιγο δύσκολες για μένα, όχι γι’ αυτό, αλλά γιατί δεν ήμουν ευχαριστημένη από τον πρώτο μου αγώνα και δυσκολεύτηκα λίγο, μετά ήρθε και το Πάσχα».

Στο τέλος δήλωσε αισιόδοξη για την συνέχεια στο χώμα, ενώ δεν θέλησε να πάρει θέση για την επόμενη αντίπαλό της, Καρολίνα Μούτσοβα στους 16 του τουρνουά: «Πάντα υπάρχουν περιθώρια για καλύτερα, αλλά το σημαντικό είναι ότι αισθάνομαι να βρίσκω πάλι τα πατήματά μου στο χώμα, όπως και πριν 2 χρόνια που είχα μια από τις καλύτερες χωμάτινες σεζόν μου. Το χώμα θέλει χρόνο, δεν μπορείς από τη μια μέρα στην άλλη να παίξεις το ιδανικό τένις. Προς το παρόν αισθάνομαι πολύ καλά και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Με το χώμα πάντα είχα μια σχέση αγάπης-μίσους, πάει ανάλογα και με τις χρονιές μου, αυτή τη χρονιά νομίζω ότι αγαπιόμαστε – Δεν έχουμε παίξει ξανά αντίπαλες αλλά παίζει πολύ καλά τις τελευταίες δυο σεζόν. Θα είναι πολύ δύσκολος αγώνας. Ακόμα δεν το έχω σκεφτεί, γιατί έχω και μια μέρα ρεπό. Όπως πάντα, θέλω να απολαύσω τη σημερινή μέρα και θα το σκεφτώ αύριο. Σίγουρα πάντως θα είναι μια δύσκολη μάχη γιατί είναι μια πολύ, πολύ καλή παίκτρια »

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *