Type to search

Κεντρική Ολλανδία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούμαν: «Είμαι σοκαρισμένος με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.»

Share

Φανερά σοκαρισμένος, ο Ρόναλντ Κούμαν, μίλησε μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια της Ολλανδίας, για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «οράνιε», Ρόναλντ Κούμαν, δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από την αγωνιστική παρουσία της ομάδας του και στα δύο ματς. Μετά την νίκη επί του Γιβραλτάρ δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Δεν είναι υπερβολή να πω ότι είμαι σοκαρισμένος με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Μπορεί να νικήσαμε, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από αυτά που είδα. Πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα, αλλιώς θα έχουμε μεγάλα προβλήματα στα προκριματικά. Είμαι απογοητευμένος και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας. Μπορεί η ομάδα να είχε πολλά προβλήματα και απουσίες, λόγω της ίωσης, αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία για τέτοιες εμφανίσεις».

Μετά το άσχημο αποτέλεσμα που είχε στο Παρίσι, όπου ηττήθηκε με 4-0 από τη Γαλλία, η Ολλανδία νίκησε χθες το Γιβραλτάρ στο «Ντε Κάιπ» και πέτυχε την πρώτη της νίκη στο 2ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024, όπου βρίσκεται και η εθνική Ελλάδας.

Γιάννης Νικολόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *