Type to search

MOTO GP Κεντρική ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ

Μίλερ: «Είναι δύσκολο να εκφράσω αυτό που νιώθω σήμερα»

Share

Ο Τζακ Μίλερ ήταν πολύ συγκινημένος μετά τη νίκη του στο Grand Prix της Χερέθ και δεν εύρισκε λόγια για να εκφράσει αυτό που ένιωθε μετά τον αγώνα. 

Το Grand Prix της Χερέθ αποτελεί παρελθόν για το MotoGP, με τον Τζακ Μίλερ να αναδεικνύεται μεγάλος νικητής, για δεύτερη φορά στην καριέρα του και πρώτη μετά από πέντε χρόνια. Ο Αυστραλός ήταν εμφανώς συγκινημένος μετά το τέλος του αγώνα και στις δηλώσεις του δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του.

Αρχικά είπε για τον αγώνα: «Δεν ξέρω αν επέστρεψα, ας πούμε ότι επιτέλους είμαι εδώ. Την τελευταία φορά που κέρδισα ήταν ένα μεγάλο σοκ στο βρεγμένο. Το σημερινό ήρθε μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια. Δεν έχω οδηγήσει ποτέ με τόση ακρίβεια και τόσο καλά σε όλη μου τη ζωή. Δεν νομίζω ότι έχω ξαναοδηγήσει για 25 συνεχόμενους γύρους με αυτό το τρόπο, οπότε είναι υπέροχο που τα κατάφερα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε συνολικά στο αγωνιστικό τριήμερο και δεν εύρισκε λόγια να εκφράσει αυτά που νιώθει: «Ήδη από τη 12η στροφή και μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας, μέσα μου υπάρχει ένα rollercoaster συναισθημάτων. Κλαίω και λυγίζω σαν μωρό, την επόμενη στιγμή είμαι τόσο θυμωμένος. Είναι δύσκολο να εκφράσω αυτό που νιώθω σήμερα. Ήταν απλώς ένα φανταστικό Σαββατοκύριακο. Γινόμουν συνέχεια και καλύτερος. Προσπάθησα πολύ στα Free Practice 1 και 4 και έφτασα στα όρια τον εαυτό μου. Όταν είδα τον Κουαρταραρό να χάνει απόδοση, σκέφτηκα πως τώρα πρέπει να το κάνω“. Κοίταξα και είδα πόσοι γύροι απέμεναν και σκέφτηκα ότι είναι πολύ καιρό μπροστά σου, σίγουρα το έχεις αυτό;».

Στο τέλος, δεν μπορούσε να ευχαρίστησει τον καθένα ξεχωριστά, καθώς τόσο η Ducati και οι άνθρωποι της όσο και οι γονείς του, ήταν πάντα στο πλευρό του: «Έκανα αυτή τη συζήτηση μέσα από το κράνος μου. Δεν μπορώ να ευχαριστήσω όλους στη Ducati για την στήριξη που μου παρείχαν, από τον Τζίτζι Νταλίνια, τον Ντάβιντε Τάρντοζι, τον Πάολο Καμπινότι, τον Κλαούντιο Ντομενικάλι. Ειδικά ο Κλαούντιο βρισκόταν πάντα στο πλευρό μου, και πίστευε σε μένα. Δεν μπορώ να τους ευχαριστήσω αρκετά, δεν μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά τη μαμά και τον μπαμπά μου. Είναι απλώς μια πλημμύρα συναισθημάτων αυτή τη στιγμή».

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *