Type to search

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Χωριανόπουλος: «Δεν μας ικανοποιεί η ισοπαλία»

Share

Απογοητευμένος με το αποτέλεσμα που έφερε ο Άρης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για την 6η αγωνιστική των playoffs ήταν στις δηλώσεις του ο άμεσος συνεργάτης του Άκη Μάντζιου, Γιώργος Χωριανόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης:

«Είχαμε έρθει αποκλειστικά για τη νίκη δεν μας ικανοποιεί η ισοπαλία. Αν και προηγηθήκαμε δεχθήκαμε ένα γκολ σε μια φάση που έπρεπε να κάνουμε το 0-2 και στην εξέλιξη της φάσης δεχτήκαμε το γκολ. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε. Ο ένας βαθμός δεν απαξιώνει την προσπάθεια των παιδιών ούτε την πορεία μέχρι τώρα. Ήρθαμε για τη νίκη και δεν μας ικανοποιεί».

Για την δική του παρουσία στον πάγκο: «Πάντα ζω τα παιχνίδια με πάθος, θα ήθελα να έχει συνδυαστεί με νίκη κρατάμε τον βαθμό και θα συνεχίσουμε με στόχο την δεύτερη θέση»

Από την πλευρά των παικτών, ο Τζέιμς Τζέγκο δήλωσε:

«Είμαστε απογοητευμένοι γιατί ήρθαμε για να κερδίσουμε και κρατούσαμε τη νίκη. Δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης σε μία φάση όπου μπορούσαμε να κάνουμε το 0-2 και να είχαμε τελειώσει. Δεν μας άρεσε καθόλου το γεγονός ότι αφήσαμε πίσω μας δύο βαθμούς».

Για την ισοφάριση: «Βρεθήκαμε στην επίθεση, δεν σκοράραμε και όλα έγιναν μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα. Ήταν μια πολύ γρήγορη φάση και θα πρέπει να δουλέψουμε την αντίδρασή μας και στον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αμυνόμαστε για να μην κινδυνεύσουμε στο μέλλον».

Για την συνέχεια των πλέι οφς: «Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας για να πετύχουμε τον στόχο μας, έχοντας ηρεμία και καθαρό μυαλό».

Ο Ματίγια με τη σειρά του δήλωσε:

«Είμαστε λυπημένοι. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη, να βάλουμε δεύτερο γκολ και δεχθήκαμε γκολ σε αντεπίθεση. Είχαμε την ευκαιρία να φύγουμε από τους διώκτες μας. Πήραμε όμως μόλις έναν βαθμό και συνεχίζουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας».

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα: «Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Επίσης, θέλαμε να ελέγξουμε τις μακρινές μπαλιές στην άμυνα μας. Κλείσαμε καλά τους χώρους, είχαμε τον έλεγχο της μπάλας. Αυτοί έκλεισαν τον διάδρομο. Η ομάδα μας είχε ευκαιρίες να σκοράρει κι άλλα γκολ, όμως δεν έγινε αυτό. Αυτή είναι η περίληψη του αγώνα».

Για τον στόχο του Αρη: «Στο μεγάλο κομμάτι της σεζόν, δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Είμαστε στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, είμαστε δεύτεροι μαζί με άλλες ομάδες. Υπάρχουν μερικά σημαντικά παιχνίδια ακόμα και θέλουμε να πάρουμε τη δεύτερη θέση για τους οπαδούς μας».

Επιμέλεια: Μάριος Μπούλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *