Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Ράσταβατς: «Ευχαριστημένοι που παλέψαμε σε άλλο ένα παιχνίδι»

Share

Χαρούμενος με την αντίδραση της ομάδας του μόλις βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Άρη και κυρίως με την εικόνα που παρουσιάζει σε όλη τη σειρά των playoffs, φάνηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός των Αρκάδων στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης:

«Σε όλα τα παιχνίδια δείχνουμε την ίδια εικόνα. Ακόμα και σε αυτό το παιχνίδι ήμασταν κοντά στο να κερδίσουμε. Πριν μπουν τα γκολ, ήμασταν η ομάδα με τις περισσότερες ευκαιρίες. Είμαστε ευχαριστημένοι που παλέψαμε άλλο ένα παιχνίδι στο playoff. Παίζαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Άρης αλλά είμαι χαρούμενος γιατί είμασταν ανταγωνιστικοί.

Είμαστε κουρασμένοι αυτή τη περίοδο για αυτό κάνουμε κάποιο ροτέισον. Χαίρομαι που όλα τα παιδιά συμμετέχουν και αποδίδουν το καλύτερο δυνατό στο γήπεδο».

Από την πλευρά των παικτών, ο Γιάννης Κώτσιρας δήλωσε:

«Έχουμε πει από την αρχή ότι θα παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι ανεξάρτητα από το τι θα κερδίσουμε. Όταν αγωνίζεσαι σε μια ομάδα υπάρχουν απαιτήσεις, θα πρέπει πάντα να είσαι σοβαρός και στα επίσημα παιχνίδια, ακόμα και στις προπονήσεις. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και ο καθένας ατομικά και σαν ομάδα. Έχουμε κάποιες μέρες να ξεκουραστούμε, να κάνουμε τις προπονήσεις μας και να εμφανιστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια».

Επιμέλεια: Μάριος Μπούλης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *