Type to search

Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΙΓΚ

Εύκολα το Περιστέρι τη Λάρισα 80-65

Share

Για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής, για την Basket League αγωνίστηκαν Περιστέρι και Λάρισα το απόγευμα της Κυριακής (25/4, 17:00).

Το πρώτο ημίχρονο κύλισε δυναμικά και με τις 2 ομάδες να βγάζουν ένταση στο παρκέ. Το Περιστέρι πήγε στα αποδυτήρια στο +4, με τους Μακλίν και Τσαϊρέλη να έχουν 8 πόντους και για την Λάρισα ο Μούρτος πήγε στην ανάπαυλα με 11 πόντους. Η ομάδα της Λάρισας σούταρε 22 ελεύθερες βολές. Ένα όμορφο φλότερ τρίποντο εκτέλεσε ο Κώστας Παπαδάκης στην λήξη του 2ου δεκαλέπτου αλλά στον έλεγχο των διαιτητών είδαν στο ριπλέι πως η εκτέλεση ήταν εκτός χρόνου και έτσι η ομάδα της Λάρισας δεν μπόρεσε να φύγει στα αποδυτήρια στο με τη διαφορά στο -1.

Η Λάρισα στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν ανταγωνιστική ξεμένοντας από ανάσες. Ωστόσο και η αστοχία της στο τρίτο δεκάλεπτο της στοίχησε. Το Περιστέρι το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο σημειώνοντας ένα σερί 16-0, αφήνοντας χωρίς σκορ για τη Λάρισα για -κάτι- παραπάνω από έξι λεπτά. Το τρίτο δεκάλεπτο κόστισε στην Λάρισα και η τέταρτη περίοδος δεν στάθηκε αρκετή για να ξανά μπει στο παιχνίδι, γνωρίζοντας την ήττα με 80-56.

Κορυφαίος για το Περιστέρι ήταν ο Φόρντ με 18 πόντους και 4 ριμπάουντ

Φόρντ 18 (3), Τσαϊρέλης 10, Σκορδίλης 2, Πέτεγουεϊ 12 (2), Σαλούστρος 4, Καράμπελας, Μακλίν 14, Τζόουνς 9, Κρόκετ 7 (1), Μάντζαρης 4 (1).

Για τη Λάρισα:

Χάγκινς 7 (1), Ουάσινγκτον 15 (3), Ρας 2, Κώττας 2, Καμάρας, Τσιούλκας, Γουόσπαν 8, Καμπερίδης 2, Μούρτος 13, Σπυρόπουλος 2, Παπαδάκης 5, Γκόρντον.

Αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Το Λαύριο παραμένει στην 11η θέση και έναν πόντο πάνω από το Μεσολόγγι ενώ το Περιστέρι βρίσκεται στην 6η θέση, κάτι που σημαίνει πως βρίσκεται στην ζώνη των Play offs και αν δεν αλλάξει κάτι βαθμολογικά η ομάδα του Μανωλόπουλου θα διασταυρωθεί με τον Προμηθέα για μία σειρά αγώνων.

Δημήτρης Φεραδούρος

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *