Type to search

NBA ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA: Αποτελέσματα, Βαθμολογίες και Highlights, 17/04

Share

Ματσάρες περιλάμβανε για ακόμη μία μέρα η αγωνιστική δραστηριότητα του NBA. Μεγάλες νίκες σημείωσαν οι Λέικερς, Σέλτικς και Γκρίζλις μέσα στο Μιλγουόκι.

Λος Άντζελες Λέικερς – Γιούτα Τζαζ 127-115

Τεράστια νίκη για τους Λέικερς επί των Τζαζ στην προσπάθεια που κάνουν να παραμείνουν εντός 6άδας πλέιοφ, αναμένοντας και τις επιστροφές των Λεμπρόν και Ντέιβις. Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους Λιμνανθρώπους η 3άδα Ντράμοντ, Κάλντγουελ-Πόουπ και Σρέντερ που σημείωσε συνολικά παρέα 77 πόντους. Από την άλλη πλευρά οι πρωτοπόροι στην Δύση Γιούτα Τζαζ, στερήθηκαν των υπηρεσιών των Μίτσελ και Γκομπέρ, και είχαν σαν μοναδικό καβαλάρη στην επίθεσή τους τον Τζόρνταν Κλάρκσον, που ολοκλήρωσε το ματς με 27 πόντους.

Ουάσινγκτον Γουίζαρντς – Ντιτρόιτ Πίστονς 121-100

Σημαντικής σημασίας νίκη σημείωσαν χθες τα ξημερώματα οι Γουίζαρντς, μένοντας στο κυνήγι των Σικάγο Μπουλς για την 10η και τελευταία θέση που οδηγεί στο play-in tournament. MVP για τους γηπεδούχους ο Μπράντλει Μπιλ σημειώνοντας 37 πόντους, έχοντας άξιο συμπαραστάτη τον Ράσελ Γουέστμπρουκ, ο οποίος κατέγραψε ακόμα ένα triple-double με 15 πόντους, 14 ριμπάουντ και 11 ασίστ. Κορυφαίοι για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί, ήταν οι Φρανκ Τζάκσον και Στιούαρτ με 19 πόντους έκαστος.

Σικάγο Μπουλς – Κλίβελαντ Καβαλίερς 106-96

Με ηγέτη τον Νίκολα Βούτσεβιτς, εν τη απουσία του Ζακ Λαβίν, οι Μπουλς κέρδισαν στο γήπεδό τους τους Καβαλίερς. Ο Μαυροβούνιος σέντερ σημείωσε 25 πόντους και κατέβασε 7 ριμπάουντ. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι βασίστηκαν σε ακόμη ένα ματς στο back-court duo τους, Σέξτον και Γκάρλαντ, οι οποίοι σκόραραν 22 πόντους, δίχως καταφέρνοντας να διεκδικήσουν με αξιώσεις την νίκη.

Μπόστον Σέλτικς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 119-114

Επική μάχη μεταξύ Τέιτουμ-Κάρι είδαμε χθες τα ξημερώματα στο Boston Garden σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Ο φόργουορντ των Σέλτικς σημείωσε 47 πόντους ενώ ο Κάρι σταμάτησε στους 44. Νικητής αναδείχθηκε ο γηπεδούχος Τέιτουμ, ο οποίος έπαιξε και για τον απόντα Τζέιλεν Μπράουν, σε ένα παιχνίδι που έδειχναν να ελέγχουν οι Γουόριορς με το τέλος της 3ης περιόδου. Στις αρχές της 4ης όμως ένα ξέσπασμα των γηπεδούχων έμελλε να κρίνει το ματς. Άξιος συμπαραστάτης του Τζέισον Τέιτουμ ο Κέμπα Γουόκερ με 26 πόντους.

Μιλγουόκι Μπακς – Μέμφις Γκρίζλις 115-128

Τεράστιο διπλό για τους Μέμφις Γκρίζλις μέσα στο Μιλγουόκι, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την κακή ομαδική άμυνα των Μπακς έφυγαν με μία σπουδαία νίκη από το Fiserv Forum. Κορυφαίοι για τους φιλοξενούμενος οι Άλεν και Μπρουκς οι οποίοι σημείωσαν 26 και 21 αντίστοιχα. Από την άλλη πλευρά ο Γιάννης τελείωσε το παιχνίδι με 28 πόντους, 11 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Από 19 πόντους σημείωσε ο Φορμπς και από 17 οι Λόπεζ, Χόλιντεϊ, η κακή ομαδική αμυντική λειτουργία της ομάδας όμως δεν τους έβαλε ποτέ στην διεκδίκηση της νίκης.

Φοίνιξ Σανς – Σαν Αντόνιο Σπερς 85-111

Η έκπληξη της βραδιάς σημειώθηκε στο Φοίνιξ, καθώς οι χωρίς Ντερόζαν, Σπερς διέλυσαν τους πλήρεις Σανς με 26 πόντους. Για την ομάδα του Σαν Αντόνιο οι κορυφαίοι ήταν οι Ρούντι Γκέι, Ντέβιν Βασέλ και Κέλντον Τζόνσον με 19, 18 και 17 πόντους αντίστοιχα. Οι Σανς από την άλλη είδαν όλους τους καλύτερους παίκτες τους να είναι σε τραγική μέρα.

 

 

 

Βαθμολογίες Περιφερειών:

  

Παναγιώτης Θεοχάρης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *